lindner banner set 2 v2 120.jpg

Retailer Lola Liza stelt Quares aan als facilitair beheerder

Gebouwenbeheer

Quares is aangesteld als Facility Manager voor het beheer van de 109 winkels van retailer Lola Liza, dat deel uitmaakt van de Belgische PP Retail Group.

Lola Liza heeft momenteel 96 winkels in België, 10 in Frankrijk, 3 in Luxemburg en 4 in Nederland. Als retailer wil Lola Liza inzetten op het maximaal behoud van de beleving in hun winkels.

Maximale facilitaire ondersteuning

De facilitaire interventieaanvragen worden door de winkelbedienden ingegeven in Retaildrive en worden vervolgens afgehandeld door de Customer Service Desk van Quares. De afhandeling vindt plaats op basis van de gemaakte afspraken inzake mate van hinder. Voor alle hoogdringende problemen die gevaar met zich meebrengen of de verkoop verhinderen biedt Quares 24/7 ondersteuning.

Opvolging interventieaanvragen

Deze samenwerking met Quares biedt Lola Liza garantie op continuïteit inzake opvolging van interventieaanvragen alsook garantie op het behoud van de beleving in hun winkels. Quares wil als beheerder van meer dan 1.800.000m² commercieel vastgoed, haar expertise meer inzetten ter ondersteuning van de retailers.

Lees meer over Quares

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven