Handdoekautomaat als duurzame oplossing voor hygiëne op de werkvloer

Hecht je als bedrijfsleider belang aan hygiëne en duurzaamheid? Dan vind je daarvoor een partner bij de CWS Group. Bij de internationale specialist in hygiëneoplossingen kun je terecht voor het huren van een handdoekautomaat. Zo blijven de handen van je medewerkers altijd proper en voorkom je de verspreiding van ziektekiemen in je onderneming. Bovendien is een handdoek dispenser met katoenen rollen een uiterst duurzame oplossing.

Handen drogen met een handdoekautomaat

Aangezien de meeste virussen en bacteriën via de handen worden overgebracht, brengen je medewerkers wel eens ziektekiemen binnen in je bedrijf. Handhygiëne is dus van groot belang. En hoe zorg je voor een maximale handhygiëne? Met behulp van een handdoek dispenser of automaat.

Handen wassen en drogen met een handdoekrol dispenser

Een handdoekautomaat is een toestel waarin een katoenen handdoekrol aanwezig is. Trek je de handdoekrol naar beneden om je handen te drogen, dan trekt de automaat de handdoekrol automatisch weer naar binnen. En dit zonder stroom of batterijen. Zo drogen je handen beter wat deze manier van handen drogen extra hygiënisch maakt, want natte handen zijn een broeihaard van bacteriën.

Een handdoekrol dispenser en duurzaamheid gaan hand in hand

Je medewerkers kunnen natuurlijk hun handen wassen en vervolgens drogen met papieren doekjes. Waarom zou je dan een handdoekautomaat in je onderneming plaatsen? Het antwoord is simpel: voor het milieu. Slechts één handdoekrol van katoen vervangt in zijn gehele levensduur maar liefst 72.600 papieren handdoekjes wat gelijk is aan 131,5 kg papierafval. En dat papier heel milieubelastend is, moeten we je vast niet uitleggen.

Het circulaire ontzorgingsproces van CWS: huur een handdoekautomaat en kijk er nooit naar om

Is duurzaamheid belangrijk voor jouw onderneming? Dan overweeg je misschien om een handdoek dispenser bij CWS te huren. De leverancier van hygiënische oplossingen werkt volgens een circulair proces. Daarbij plaatsen ze de handdoek automaten in je bedrijf en komen ze vervolgens regelmatig de gebruikte handdoekrol vervangen door een nieuwe, zodat die gereinigd kan worden.

Sluit je een onderhoudscontract met CWS af, dan creëer je niet alleen een hygiënische werkomgeving, maar draag je ook nog eens bij aan de duurzaamheid van je onderneming.

Welke handdoekautomaat katoen past in je bedrijf?

Hygiëne expert CWS biedt verschillende soorten handdoek automaten. Zo kun je er dispensers huren met een standaard witte rol van katoen, alsook met een rol van biologisch katoen. Daarnaast heeft CWS blauwe katoenen rollen ter beschikking voor industriële gebouwen. Op die manier zijn zwartresten minder zichtbaar.

Huur je voor 31 december 2022 nog een handdoekautomaat met onderhoudscontract bij CWS, dan zijn de eerste 4 weken gratis. Contacteer CWS via onderstaand invulformulier voor een antwoord op al je vragen.

Lees meer:

Bedrijfshygiëne is een belangrijk aandachtspunt

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en CWS Hygiene

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • CWS Hygiene
  • Berchemstadionstraat 78
    2600 Berchem
  • 0800 97 180

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials