LINDNER_Leaderboard.gif

Het groeiverhaal van DG Real Estate: opnieuw de grootste, onafhankelijke winkelmakelaar

DG Real Estate sloot 2021 opnieuw af als de grootste, onafhankelijke makelaar in winkelvastgoed in België en zette dat succesverhaal verder in 2022. Dat deed het Antwerpse kantoor onder andere met de verkoop en verhuur van een nagelnieuwe retailsite in Maasmechelen en de verkoop van het winkelcomplex Gerkenspark in Bree. In dit artikel vertelt managing partner Werner De Geyter over het groeiverhaal van DG Real Estate.

De grootste onafhankelijke winkelmakelaar in cijfers

Werner De Geyter en zijn team sloten 2021 af in schoonheid. Maar hoe zien die mooie resultaten eruit in cijfers? En in welke regio’s ligt het zwaartepunt van het groeiverhaal van DG Real Estate?

“In 2021 verhuurden we opnieuw zo’n 30.000m² en verkochten we ruim 5.000 m² winkelvastgoed aan de eindgebruiker” begint Werner De Geyter. “We hadden daar een zestigtal transacties voor nodig. Ook in het industrieel vastgoed realiseerden we 20.000m² in verkoop en 28.000m² in verhuur. 15 investeringsdossiers zijn samen goed voor ongeveer 18.500m². Tenslotte tellen we ook ca. 3000m² kantoorruimte in verhuur.

Deze transacties gaan van locaties in Essen en Oostende tot Lanaken en Namen. Het zwaartepunt van de activiteiten ligt in de provincie Antwerpen, zeker wat industrie betreft. Voor het winkel- en beleggingsvastgoed is de geografische spreiding groter.

Dit jaar willen we een nieuw hoofdstuk toevoegen aan het groeiverhaal van DG Real Estate. Dat gaan we doen door nog meer marktaandeel te veroveren in andere provincies.”

Wide view image of businessman or realtor sitting at a desk with five wooden cut circles with house icons on them placed in a row in front of him.


Het groeiverhaal van DG Real Estate in 2022

Het team van DG Real Estate zette alvast enkele flinke stappen in de goede richting. Vorige maand mocht het met trots 3 mooie transacties communiceren waar Werner en zijn collega’s achter de schermen al langer aan werkten .

“Ikzelf bemiddelde de transactie van het winkelcomplex Gerkenspark in Bree voor de verkopers; Group GL, Steps Real Estate en Erik Jehoul. Deze deal omvatte een aandelentransactie met onderliggende vastgoedwaarde voor een totaal van ruim 20 miljoen euro. Het retailpark is volledig bezet door Jumbo, McDonald’s, ZEB, Torfs, Jysk, X2O, Van Haren en Impermo.

Mijn collega Thomas Moyson schreef mee aan het groeiverhaal van DG Real Estate door de verkoop en verhuur te bemiddelen van de nieuwe winkelcluster aan de Koninginnelaan in Maasmechelen met een waarde van bijna 8 miljoen euro.

Ten slotte regelde Jan Uten de sale-and-rentback voor transportbedrijf Group De Wolf voor een investeringswaarde van ongeveer 4.5 miljoen euro.”

Het groeiverhaal van DG Real Estate: de pijlers

Deze successen komen uiteraard niet vanzelf. Het groeiverhaal van DG Real Estate wordt geschreven op enkele belangrijke pijlers.

“Een eerste belangrijke pijler is onze ervaring en expertise. Die laten we optimaal renderen in ons grote netwerk, onze tweede pijler. Tenslotte zijn wij altijd bezig met mensen. Dat is onze derde, belangrijke pijler. Door die drie te combineren kunnen wij de beste mogelijke overeenkomsten realiseren voor alle betrokkenen.”

Zoek je een pand voor je bedrijf of ben je op zoek naar uitstekend investeringsvastgoed? Neem dan snel contact op met de experten van DG Real Estate via onderstaand formulier.

Lees ook:

Bedrijfsvastgoed dat wérkt: samenwerking is de sleutel tot succes

Retailpark Bree: bouwstenen van succesvol retailvastgoed volgens DG Real Estate

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en DG Real Estate

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • DG Real Estate

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials