LINDNER_Leaderboard.gif

Homepost: meubels en inboedel voor expats in ons land

Homepost is de preferentiële partner voor expats die van hun Belgische woning ook echt een tijdelijke ‘thuis’ willen maken. Een van hen is Amerikaan Andrew Sexton. Hij getuigt graag over de veelzijdige voordelen van Homepost.

Een snelle en soepele service voor een succesvolle start

Andrew is Vice President van Tenneco, een multinational die vooral aftermarket producten voor de automobielsector produceert. Andrew woonde en werkte al vijf jaar in China. Sinds 2017 situeert zijn buitenlandse bedrijvigheid zich op Belgische bodem. Andrew werkt in Brussel en woont met zijn gezin in Sint-Pieters-Woluwe.
“Mijn vrouw, drie kinderen en ikzelf hebben vier fantastische jaren in België achter de rug. Brussel is een mooie, multiculturele metropool. Je voelt de hartslag van West-Europa hier echt bij de bron. Het warme welkom dat we van de ‘locals’ kregen, was hartverwarmend. Ook de schitterende en soepele service van Homepost zorgde ervoor dat we ons meteen thuis voelden.”

One-stop-shop voor huren van meubels en huishoudtoestellen

“We vonden een geschikte gezinswoning in het rustige Sint-Pieters-Woluwe, op een boogscheut van ‘Bruisend Brussel’. Uit Amerika namen we slechts een handvol hebbedingen mee. Om van ons huis een thuis te maken, rekenden we op een lokale leverancier. We praatten met een aantal aanbieders, maar de keuze voor Homepost was snel gemaakt.

Als ‘onestopshop’ biedt Homepost een attractief aanbod artikelen op huurbasis. In het grote en gevarieerde gamma zitten naast meubels en huishoudtoestellen ook ‘gewone’ gebruiksvoorwerpen. Aan deze stijlvolle selectie hangt bovendien een aanvaardbaar prijskaartje. De klantgerichte kwaliteit vertaalt zich in flexibele formules. Een belangrijke bijkomende bonus is de mogelijkheid tot maatwerk. In onderling overleg was er ruimte voor hoogst individuele inrichting. Dankzij een dynamische dienstverlening voelt ons Belgische huis écht als thuis.”

Bijsturen in de loop van de rit: Homepost countert de noden van COVID

“Door COVID werd dat huis plots een polyvalente hotspot voor allerlei activiteit. Dankzij de onmisbare ondersteuning van Steven van Homepost konden we echt snel schakelen. Binnen de kortste keren waren we uitstekend uitgerust om thuis te werken, te leren én te leven.”

Flexibiliteit en klantgerichte kwaliteit

“Snelle en soepele service blijkt een rode draad in heel de aanpak van Homepost. De interactie met Steven is altijd bijzonder hartelijk en klantgericht. Op raad volgt ook daad: Steven Claes denkt mee na en voert de beslissingen snel én efficiënt uit. Wij zijn alvast tevreden over de hele lijn. Wat ons betreft is Homepost een absolute aanrader. Als enthousiaste expats delen we die ervaring ook met collega’s.”

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Homepost

Meer weten?

homepost logo

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Homepost

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials