lindner banner set 2 v2 120.jpg

Businessmeetings in stijl

Partner

Buitenshuis vergaderen kan een meeting extra waarde geven. Omdat steeds meer bedrijven hier beroep op doen, zetten we één van de zakelijke topadressen van België in de kijker: het Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp. 

Waar comfortabel vergaderen in het centrum van Antwerpen?

Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp is een modern ingericht 4-sterren hotel. Mede door haar gunstige ligging nabij het Centraal Station - met Thalys terminal - is het hotel ideaal voor zowel een zakelijk als privé verblijf.

Behalve de 173 mooie, strakke hotelkamers beschikt het hotel ook over 14 multifunctionele vergaderzalen  met alle moderne voorzieningen voor een zakelijke bijeenkomst: vergaderzalen met moderne apparatuur en strong wifi. Bovendien gingen ze recent een co-branding aan met World Trade Center Association: een samenwerking waarmee ze zich sterk op de internationale kaart zet.

Zakelijk topadres in België

Met een beoordeling van 5 uit 5 ‘vergaderhamers’ hoort Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp bij de zakelijke topadressen van België.

De ‘hamer’ wordt toegekend door de Stichting Kwaliteitsregelingen Congres- en Vergaderbranche aan spelers uit Nederland en België. Hun hoge score is te danken aan de 14 multifunctionele vergaderruimten en aan hun legendarische 12de verdieping.

Vergaderen met zicht over de stad

Deze 12de verdieping is een absolute blikvanger: een conferentieruimte met een ongeëvenaard uitzicht over Antwerpen. Elk arrangement, of het nu zakelijk of privé is, wordt zo een fantastische beleving in een ontspannende sfeer.

Lindner staat voor een sterke mix van onbeperkte techniek, een casual-stijlvol design en een attractieve omlijsting met parkeergarage, rolstoelvriendelijke voorzieningen en een veelzijdige gastronomie. Het is deze mix die een garantie biedt voor succesvolle evenementen: vergaderingen, events, congressen en netwerking.

Co-working in Urban Chic stijl

Dat ze bij Lindner niet blijven stilstaan, toont de Urban Chic remake die het hotel in 2019 zal ondergaan: een volledig nieuwe benedenverdieping met co-working places, meeting corners en moderne vergaderfaciliteiten, vergaderzalen met de laatste nieuwe multimediasnufjes.

Lees ook:

Meer weten?

Lindner WTC hotel & city lounge Antwerp

Contactinformatie

  • Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp
    Lange Kievitstraat 125
    2018 Antwerpen
  • 03 22 777 00

Ook interessant

Interessante bedrijven