LINDNER_Leaderboard.gif
flexwerk en meeting crowne plaza

Flexwerken en meeten op een ideaal gelegen locatie in Antwerpen

Partner

Het vaste bureau op kantoor maakt bij veel bedrijven plaats voor flexdesks en co-workingruimtes. Nu er overal internet is en werknemers meer op de baan zijn (en tegelijk files willen vermijden), kunnen ze in principe eender waar werken en vergaderen. Uiteraard wil je als professional in alle rust werken of meeten in een ruimte die is uitgerust voor zakelijke gebruikers. Ben je in de buurt van Antwerpen en heb je nood aan een tijdelijke werkruimte of een vergaderzaal? Kom dan zeker de flexwerkruimtes van Crowne Plaza Antwerpen ontdekken!

BABBELs: vergaderruimte on demand

Crowne Plaza Antwerpen heeft alle faciliteiten die zakenmensen zich kunnen wensen. Op de gelijkvloerse verdieping voorzag het hotel twee kleine meeting rooms waar iedereen welkom is: de BABBELs. Je kunt er in alle rust en privacy werken, een kleine vergadering met maximum 8 personen beleggen, brainstormen of een presentatie geven. De BABBELs zijn 24 uur op 24 beschikbaar en kun je ter plekke reserveren bij het receptie-team. Je betaalt € 17,50 per persoon per uur. In die prijs zitten parking, koude en warme dranken en lekkere versnaperingen inbegrepen. Maar ook vergaderfaciliteiten als draadloos internet en een projectiescherm zijn inbegrepen.

De BABBELs zijn perfect als vergaderzaal om in beperkte kring samen te zitten tijdens een congres of seminarie. Maar ze zijn ook ideaal als je onderweg bent en last-minute wilt afspreken (omdat je door het verkeer niet in het centrum van Antwerpen raakt).

Ben je freelancer zonder eigen kantoor en wil je samenzitten met een klant, of eens op een andere plek werken of vergaderen? Ook dan is een BABBEL een geknipte oplossing! Loop dus eens binnen in Crowne Plaza Antwerp en reserveer je BABBEL!

Smakelijk werken of vergaderen

Werk je liever in een informele setting of heb je een één-op-éénmeeting gepland? Dan kun je terecht in de lounge van het hotel, of in bar en restaurant ANNA. Daar wissel je aangenaam overleg of noeste arbeid af met heerlijke, verse gerechten van de chef, met een knipoog naar Antwerpen. Ook het interieur verwijst subtiel naar deze metropool. Vergaderen op een makkelijk bereikbare plek met ruime parking, terwijl je geniet van lekkere gerechten? Dat doe je in ANNA in Crowne Plaza Antwerpen!

Meeting with a view!

Zie je het liever wat grootser? Dan neem je de trap of de lift naar de bovenste verdieping, genaamd ‘Antwerpen zie je op ‘t 16de. Je hebt er niet alleen een fenomenaal uitzicht over Antwerpen, maar je vindt er ook zeven vergaderzalen voor 10 tot 80 personen. Voor wie een unieke setting wil, zijn er ook twee skylounges in boardroomstijl. Die bieden plaats aan 9 personen, maar niets houdt je tegen om er een paar uur in afzondering te werken en je intussen een topmanager te wanen! Je werkt of vergadert er in alle rust, terwijl je geniet van een adembenemend uitzicht. De vergaderzalen en skylounges reserveer je via mail (meeting@cpantwerp.com) of telefoon (+32 3 259 75 18).

Ben je op zoek naar een ideale flexwerkruimte of vergaderlocatie die makkelijk bereikbaar is met de auto en het openbaar vervoer? Boek ze meteen bij Crowne Plaza Antwerpen!

Lees ook

Meer weten?

Contactinformatie

Ook interessant

Interessante bedrijven