lindner banner set 2 v2 120.jpg

Het gezicht achter de businessmeetings bij Lindner WTC Hotel

Sponsored

Het gebeurt steeds vaker: buitenshuis vergaderen, congressen organiseren, netwerken in een externe setting, enz. Maar … die events ontstaan natuurlijk niet zomaar. Hiervoor is professionele omkadering nodig. We spraken erover met Farron Van de Linde, het gezicht achter de business events bij Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp

Steeds meer externe meetings en events

De markt van meetings en events trekt hard aan. Dat merken ze ook bij Lindner.

Farron Van de Linde (Director Sales & Marketing): “Ik zie hiervoor enkele redenen. Ten eerste gaat het beter met de economie, waardoor bedrijven meer inzetten op buitenshuis vergaderen en events. Daarnaast is ook Antwerpen aantrekkelijker geworden voor de business sector. Er heerst een internationaler gehalte en de stationsbuurt wordt sterk opgewaardeerd.”

Persoonlijk contact bij het organiseren van vergadering of congres bij Lindner

Bij Lindner is het duidelijk: een goede relatie is het begin van een sterke samenwerking. Eén van hun grote troeven is hun persoonlijke aanpak. Van aanvragen doen tot zalen boeken en sheets klaarmaken: in elke stap staat persoonlijk contact centraal. Zowel voor, tijdens als na het event.

Farron: “Een bedrijf dat hier bv. komt om een vergadering of congres te organiseren, wordt door Lindner in de watten gelegd. Vanaf de aanvraag tot de aftersales krijgt elke klant een persoonlijk contactpersoon vanuit het Salesteam. Die is er voor alle informatie en ondersteuning die ze nodig hebben.”

Het gezicht achter het salesteam van Lindner

Farron Van de Linde werkt sinds 1 september als Director Sales & Marketing bij Lindner. Zij is dus verantwoordelijk voor het salesteam, dat een topservice biedt voor elke business klant. Het team bestaat uit 5 personen. Eén van hun troeven is dat ze altijd ter plaatse aanwezig zijn om de events in goede banen te leiden.

Zelf komt Farron uit Zeeland. Ze is al jaren actief in de hotelsector, en heeft een sterke passie voor corporate en business. Om hier haar carrière voort te zetten, verhuisde ze haar werkplek naar Antwerpen.

Farron: “Zovele jaren geleden startte ik als Assistent Sales. Dat vond ik zo leuk dat ik steeds meer taken kreeg en uiteindelijk heb gekozen om hier mijn verdere carrière uit te bouwen. Mijn hart heeft altijd gelegen bij het sales- en businessgedeelte.”

Farron: “Bij Lindner zie ik het salesteam als mijn winkeltje, dat ik goed moet verzorgen. Van goed aansturen tot structuur brengen en vernieuwen, het is onze taak dat alle business klanten op een topservice kunnen rekenen. En dat doe ik met een heel leuk team achter me.”

Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp

Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp is een modern ingericht 4-sterren hotel gelegen in het centrum van Antwerpen. Ze richten zich zowel op de toeristische als de zakelijke markt.

Farron: “Wat ik heel erg mooi vind aan Lindner is dat het zo vernieuwend en vooruitstrevend is. Het is een leuk en warm team. Iedereen wil het hotel naar een hoger niveau brengen, en dat doen we met z’n allen samen.”

Lees ook:

 

Meer weten?

Lindner WTC hotel & city lounge Antwerp

Contactinformatie

  • Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp
    Lange Kievitstraat 125
    2018 Antwerpen
  • 03 22 777 00

Ook interessant

Interessante bedrijven