LINDNER_Leaderboard.gif

Investeringsmaatschappij kiest Crowne Plaza Antwerpen als locatie voor jaarlijkse aandeelhoudersvergadering

Gimv is een Europese investeringsmaatschappij met Vlaamse roots. Als beursgenoteerd bedrijf houdt het jaarlijks een algemene vergadering van aandeelhouders. Gimv hield die al op diverse locaties in Antwerpen, maar keert nu al enkele jaren telkens bijzonder tevreden terug naar Crowne Plaza Antwerpen.

Vincent Van Bueren is Governance, Risk & Compliance Associate bij Gimv en vertelt ons meer over het bedrijf en de keuze voor Crowne Plaza Antwerpen.

“Gimv is een Europese investeringsmaatschappij die op Euronext Brussel genoteerd is. We zijn actief in vier landen: België, waar we onze hoofdzetel hebben, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Onze investeringen focussen op vier domeinen, namelijk connected consumer, health & care, smart industries en sustainable cities. Als beursgenoteerd bedrijf houden we elk jaar een algemene vergadering van aandeelhouders. We hebben een divers aandeelhouderschap, waaronder veel lokale particuliere aandeelhouders die elk jaar graag en steeds talrijker deelnemen aan onze algemene vergadering. We hebben gemiddeld 100 tot 130 aanwezigen wat bovengemiddeld is voor een algemene vergadering van een Belgisch beursgenoteerd bedrijf.”

“Voor zo’n grote groep gaan we telkens op zoek naar een goede locatie. We hebben in het verleden al op verschillende mooie locaties in het Antwerpse vergaderd. Als bedrijf dat in Antwerpen actief is, vinden we het belangrijk om in onze thuisstad te blijven. Sinds 2017 organiseren we onze aandeelhoudersvergadering bij Crowne Plaza Antwerpen, en sindsdien zijn we elk jaar zeer tevreden teruggekeerd.”

Vergaderen bij Crowne Plaza: ruime faciliteiten, zeer goede omkadering en vlot bereikbaar

Vincent Van Bueren licht toe waar Gimv naar op zoek is in een vergaderlocatie en hoe Crowne Plaza Antwerpen aan die eisen voldoet.

“In eerste instantie zoeken we een mooie en grote zaal voor voldoende mensen. We zoeken ook steeds naar goede faciliteiten en omkadering, zodat de algemene vergadering zo vlot mogelijk verloopt. Zo hebben we bijvoorbeeld faciliteiten nodig om de mensen goed te verwelkomen en om hen voor en na de vergadering een hapje en een drankje en gelegenheid tot napraten te bieden. Ook op het vlak van technologie is alles goed georganiseerd. We hebben een eigen IT-team dat ter plekke alles vlot laat verlopen, maar we sturen Crowne Plaza op voorhand een ‘verlanglijstje’ met de apparatuur die we nodig hebben. Denk aan een beamer, een geluidinstallatie … Crowne Plaza zorgt ervoor dat alles aanwezig is.”

“Naast al die faciliteiten biedt Crowne Plaza ook een goede begeleiding. We hebben een zeer open communicatie met Heidi Hendrickx, de verantwoordelijke voor de organisatie van events bij Crowne Plaza. Ze nodigt ons vooraf altijd uit om alles nog eens te overlopen. Er wordt een draaiboek opgesteld en we kunnen rekenen op goede ondersteuning tijdens het event. Bovendien staan ze bij Crowne Plaza open voor kritische maar constructieve feedback.”

“Een andere belangrijke factor is de bereikbaarheid van Crowne Plaza Antwerpen. Het hotel is zeer centraal gelegen. Er zijn verschillende snelwegen in de buurt, het openbaar vervoer stopt vlakbij, en er is voldoende parking binnen en buiten het domein. Zo’n praktisch element is ook heel belangrijk.”

“Voor ons als beursgenoteerd bedrijf is het belangrijk dat we 200% zeker kunnen zijn dat alles goed zal verlopen. De professionele organisatie van Crowne Plaza, met een goede omkadering en begeleiding van A tot Z, maken dat je zeker bent dat alles loopt zoals het moet. We komen er nu al voor het derde jaar op rij. Ook voor volgend jaar hebben we het hotel al geboekt”, besluit Vincent Van Bueren.

Op zoek naar een locatie voor je meetings, bedrijfsevent, seminarie, personeelsfeest of algemene vergadering? Crowne Plaza Antwerpen beschikt over alle faciliteiten die je als bedrijf nodig hebt om er een geslaagde dag of avond van te maken!

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Crowne Plaza

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Crowne Plaza

Ook interessant

Interessante bedrijven