LINDNER_Leaderboard.gif
Octopus Event Pool

Octopus Event Pool: Een uniek bedrijfsevent in een droomachtige setting

Partner

De meeste hotels hebben wel een zwembad om enkele baantjes in te trekken of rustig te verpozen na een lange dag. Crowne Plaza Antwerpen gaat een stapje verder en gebruikt het zwembad als een exclusieve locatie voor events. Neem een duik in Octopus, the Fascinating Event Pool!

Een verkwikkende duik in het zwembad

De Octopus Event Pool in Crowne Plaza Antwerpen lijkt een normaal zwembad van 12 meter bij 6 meter. Het is de ideale plaats om een verkwikkende duik te nemen na een lange werkdag of om je ’s ochtends op te peppen voor je volgende uitdagingen door enkele baantjes te trekken. Het zwembad is de perfecte aanvulling op je workout in de fitness of een bezoek aan de sauna of het stoombad. Dankzij de constante temperatuur van 26°C is het water aangenaam warm.

Feestelijke en exclusieve locatie voor al je bedrijfsevenementen

Wanneer je dat wil, wordt de infinity pool van Octopus een uniek en stemmig decor voor al je bedrijfsevents. Dankzij de sfeervolle verlichting wanen je gasten zich in een droom, terwijl ze genieten van een walking dinner of de beste cocktails naast het spiegelvlakke water. Er zijn alle voorzieningen voor een dj en bijkomende feestverlichting. Op de dansvloer zetten de danslustigen hun beste beentje voor. Tegelijk zijn er verschillende kleinere nissen waar je rustig kunt converseren en netwerken met je gasten. Het is aangenaam warm in de eventruimte, zonder dat je last hebt van chloordampen of te vochtige lucht. Een bedrijfsfeest in de Event Pool van Crowne Plaza is iets waar je gasten zich op zullen verheugen en een sprookjesachtige avond waaraan ze met plezier terugdenken.

Ook voor seminaries

Niet alleen voor je feestjes is Octopus een droomlocatie. De verrassende setting inspireert je gasten ook tijdens een seminarie, congres of productlancering. Er is gratis Wi-Fi in de ruimte en op aanvraag kun je beschikken over audiovisuele hulpmiddelen en projectieschermen. Ervaar hoe het zwembad een ongeziene dynamiek geeft aan je workshops en de inspiratie en ideeën laat stromen. Met welke nieuwe verhalen komen jullie buiten? Blijf na afloop van je meeting gerust in Octopus, want wat is er beter dan een productieve en inspirerende dag afsluiten met lekkere hapjes, cocktails van heuse mixologists en een exclusief feestje?

Een bedrijfsevenement organiseren dat iedereen nog lang zal bijblijven? Kies voor Crowne Plaza Antwerp en ervaar zelf de droomwereld van Octopus, the Fascinating Event Pool! Meer weten? Stel je vraag via het formulier hieronder!

Lees ook

Meer weten?

Contactinformatie

Ook interessant

Interessante bedrijven