lindner banner set 2 v2 120.jpg

World Trade Center Association kiest Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp als vaste locatie in Antwerpen

Hotels

Uitgerekend op 11/9 brengt World Trade Center Association zijn dienstverlening onder in het Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp.

Door de samenwerking met dit wereldmerk verandert de naam van het hotel officieel in: Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp.

World Trade Center (WTC) en Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp hebben beide goede redenen om deze stap te zetten. Op het vlak van hotelontwikkelingen staat er veel te gebeuren in Antwerpen. Tegen eind 2019 komen er in deze stad maar liefst 1.000 hotelkamers bij. Voor de bestaande hotels komt het erop aan om zich te onderscheiden.

Door de co-branding wordt de Europese Lindner hotelgroep, via het hotel in Antwerpen, verbonden met de internationale aanpak van het zeer bekende World Trade Center, en met alle landen waarin deze wereldorganisatie aanwezig is via een sterk uitgebreid zakelijk netwerk. “Deze samenwerking heeft een bijzondere toegevoegde waarde voor onze zakelijke gasten en de hele lokale en internationale zakenwereld,” vertelt Peter J.J. Nuiten, algemeen directeur van Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp enthousiast.

De internationale context van het World Trade Center

Het World Trade Center heeft wereldwijd vestigingen in 88 landen en 318 steden en heeft de functie van deuropener voor bedrijven die internationaal zaken willen doen. De World Trade Center kantoren zijn doorgaans terug te vinden in steden met belangrijke business activiteiten, vlakbij havens, luchthavens, stations en bruisende zakencentra.

“In Antwerpen kan het Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp als vaste stek voor World Trade Center Antwerp deze rol uitstekend vervullen. Met de nieuwe uitvalsbasis willen we onze werking meer uitstraling geven en naar een hoger niveau tillen. Het leggen van nationale en internationale contacten voor en tussen bedrijven door World Trade Center Antwerp gebeurt voortaan vanuit een standingvolle en professionele omgeving”, benadrukt Fred Niemans, voorzitter van World Trade Center Antwerp.

Metamorfose van het hotel

Zowel de benedenverdieping als de 12de verdieping van het Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp krijgen een volledige remake in Urban Chic stijl. Er komt een volledig nieuwe benedenverdieping, compleet met co-working places, meeting corners en state-of-the-art vergaderfaciliteiten. Het vergadercentrum op de 2de en 3de verdieping van het hotel wordt visueel gekoppeld aan een 10-tal havensteden waar ook een World Trade Center netwerk actief is. Die zalen zullen elk een nieuwe naam krijgen van een stad met belangrijke business- en havenactiviteiten. De vergaderzalen worden ook uitgerust met de laatste nieuwe technologische snufjes op het vlak van multimedia. Tevens wordt de 12de verdieping officieel de World Trade Center Sky Lounge.

Deze remake maakt deze nationale en internationale businesshub in het administratieve en zakelijke hart van Antwerpen klaar voor de toekomst. “De mogelijkheden om elkaar te ontmoeten in een businessgerelateerde vorm vinden we heel belangrijk in het hotel. We willen zowel voor de toeristen als voor de zakenklanten een thuisgevoel creëren. In het weekend komen hier vooral citytrippers en in de week ontvangen we voornamelijk zakenmensen. Voor beide groepen willen we zorgen voor een ontspannen sfeer”, aldus nog Peter J.J. Nuiten.

Diensten voor bedrijven

Het hotel biedt 173 kamers en 15 multifunctionele meeting zalen op de 2de, 3de verdieping en de World Trade Center Sky Lounge op de 12de verdieping.  “In deze omgeving kan World Trade Center perfect alle diensten aanbieden die bedrijven nodig hebben om in een internationale context actief te zijn. Dat kan gaan om secretariaatsdiensten, juridisch advies, fiscale ondersteuning, vastgoedadvies en ga zo maar door. Hiermee kan Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp zich ook onderscheiden van andere Antwerpse hotels die deze diensten niet aanbieden. De samenwerking biedt voor onze leden, de zakelijke hotelgasten en internationale bezoekers van Antwerpen heel wat voordelen. Dit zowel in de regio als in hun internationale business. Zo zijn 318 bekende wereldsteden beter geconnecteerd met Antwerpen”, voegt Patrick Moens, vicevoorzitter van World Trade Center Antwerp er nog aan toe.

Een bekend designbureau met mooie referenties in de hotelsector tekende alvast de metamorfose van de beneden- en de 12de verdieping uit, en zal voor eind maart 2019 de werkzaamheden hebben uitgevoerd.

 

Crowne Plaza banner.jpg

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven