lindner banner set 2 v2 120.jpg

Rik Missault co-CEO bij projectontwikkelaar ION

Immo

ION lanceert nieuw vastgoedfonds

Projectontwikkelaar en vastgoedinvesteerder ION heeft Rik Missault aangesteld als nieuwe co-CEO. De voorbije vijf jaar was Missault COO bij Matexi. Met de nieuwe kracht aan boord wil ION de volgende jaren verder groeien.

Ervaring in het leiden van internationale organisaties

Aan de wieg van ION stonden in 2011 Davy Demuynck, Kristof Vanfleteren en Paul Thiers. “Om onze groei te ondersteunen waren we al enige tijd op zoek naar een COO om ons team te versterken. Tijdens onze eerste contacten met Rik werd al snel duidelijk dat zijn potentieel veel groter was. Rik heeft een proven track record in zowel vastgoed als in het leiden van grotere, internationale organisaties”, stelt co-oprichter van ION.

Rik Missault, burgerlijk en industrieel ingenieur met een executive MBA aan de Vlerick Business School, wordt vanaf januari 2019 actief voor ION. Hij zal het bedrijf samen met Davy Demuynck en Kristof Vanfleteren leiden als co-CEO.

Nieuw vastgoedfonds van 100 miljoen euro

Tegelijkertijd lanceert ION een nieuwe vastgoedfonds van 100 miljoen euro om de expansie in zowel binnen- als buitenland verder te ondersteunen. ION opende ook een kantoor in Brussel.

Nood aan nieuwe uitdaging

“Ik ben fier op wat we hebben kunnen realiseren bij Matexi, zowel op het vlak van groei, als op het vlak van professionalisering én de transformatie van een verkavelaar naar een binnenstedelijke ontwikkelaar. Maar na vijf interessante jaren had ik wel nood aan een nieuwe uitdaging. Wat ik boeiend vind bij ION is de uitgesproken ondernemersambitie, het enthousiasme van een jong en gedreven competent team en de uitgebreide pipeline van projecten. Er is duidelijk ook heel wat complementariteit tussen Davy, Kristof en mezelf. Ik verheug me er dan ook op om met hen mee te kunnen bouwen aan dit succesverhaal,” stelt Rik Missault.

ION is gespecialiseerd in gemengd complexe projecten, in combinaties van residentieel en commercieel vastgoed en ook actief in speculatieve ontwikkelingen, Publiek-Private Samenwerkingen en projecten op maat van de klant. De projecten zijn geografisch verspreid over heel België.

banner-2.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

  • Neovest

  • CoDa Architectenvennootschap bvba

  • Patrimmonium Vastgoedmakelaars