LINDNER_Leaderboard.gif

Snel een kan heerlijke koffie, op elk uur van de dag

Partner

Koffie is onmisbaar in elk bedrijf. Een heerlijk geurende tas koffie is het eerste wat we ’s ochtends drinken. Het is de smaakmaker bij de sappigste gesprekken tijdens de pauze. Het houdt iedereen alert tijdens vergaderingen. Het is dé brandstof voor productiviteit. Maar koffie is veel meer dan dat. Volgens een studie in The Journal of Psychopharmacology bevordert koffiedrinken zelfs teamwork. Hoog tijd dus om je werknemers hun broodnodige boost te geven. Maar hoe zorg je ervoor dat er steeds snel en voldoende koffie ter beschikking is?

Koffiezetapparaat met voorgedoseerde filters

Er zijn koffiemachines voor elke gebruikscontext, van espressomachines die één kopje per keer zetten, tot grote automaten die honderden werknemers snel van het zwarte goud voorzien. In een kmo, een kantoor of een bedrijfsomgeving waar dagelijks zo’n 25 à 30 kopjes worden gedronken, is een koffieapparaat met voorgedoseerde koffiefilters en een thermos of karaf een aanrader. Wat zijn de voordelen van zo’n machine?

  • Snel versgemalen koffie: in enkele minuten tijd zet je een grote thermos of karaf verse koffie. De handige thermos of karaf kun je vervolgens in de koffieruimte plaatsen of meenemen naar een vergaderzaal. Zo is er voor iedereen een heerlijk dampende tas.
  • Consistente kwaliteit: dankzij de voorgedoseerde filters, die beschikbaar zijn in verschillende variëteiten, en de waterkan met maataanduiding zet iedereen de perfecte koffie, op elk moment. Gedaan met losse schepjes tellen en koffie die te slap of te sterk is!
  • Net en proper: dankzij de filterzakken heb je geen gemors en gedoe met filters en losse koffie.
  • Autonoom: je hoeft de machine niet aan te sluiten op de waterleiding, maar vult ze met een waterkan. Je hebt dus alleen een stekker nodig.

Miko Ambassador

Ben je op zoek naar een koffiemachine met voorgedoseerde filters? Miko Coffee Service brandt niet alleen de heerlijkste koffie, maar levert ook de juiste koffiemachine voor je bedrijf. De Miko Ambassador is een compacte machine die snel en efficiënt een thermos heerlijke, vers gebrande en versgemalen koffie zet. In amper vier minuten tijd maak je tot twee liter koffie, die heerlijk warm blijft in de bijgeleverde thermos of karaf.

Drinken jullie meer dan 25 à 30 kopjes of heb je meerdere koffieruimtes? Dan kun je meerdere Ambassadors plaatsen.

Dankzij de Ambassador van Miko Coffee Service was het nog nooit zo eenvoudig om lekkere, verse koffie te serveren in je bedrijf!

Meer weten? Raadpleeg de productfiche of stel je vraag via het formulier hieronder!

Meteen een Ambassador bestellen? Vraag je offerte aan!

Lees ook

Meer weten?

Miko Coffee Service

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Miko Coffee Service

Ook interessant

Interessante bedrijven