LINDNER_Leaderboard.gif

Hoe is het gesteld met je bedrijfsgebouw? Hoe moet je het onderhouden? Ontdek het met een conditiemeting, de klankentapper van je gebouw!

Je bedrijfsgebouw is een zeer waardevol onderdeel van je bedrijf. Het is dus van het grootste belang om het in optimale staat te houden. Zo blijven je bedrijfsactiviteiten vlekkeloos verlopen, is de veiligheid gegarandeerd en heeft je vastgoed meer waarde bij een eventuele verkoop. Maar hoe weet je waar er onderhoud nodig is? Hoe plan je onderhoudsbeurten in? Alles begint bij een conditiemeting van je gebouw.

Een conditiemeting = een blik op de toekomst van je bedrijfsgebouw

De conditiemeting geeft een antwoord op heel wat vragen rond je gebouw. Veel bedrijfsleiders en eigenaars vragen zich immers af of hun vastgoed nog in goede staat is en welke delen dringend aan vervanging toe zijn. Wat houdt zo’n conditiemeting in? Op basis van een visuele inspectie wordt de staat van de onderdelen van je gebouw in kaart gebracht. De inspecteur stelt vervolgens een onderhoudsplanning op maat op, inclusief een raming van de kosten die je de komende jaren kunt verwachten.

BTV bedient je klankentapper …

Waar kun je aankloppen voor zo’n conditiemeting? Als technisch controlebureau heeft BTV ruime expertise in gebouwen, technische installaties en veiligheid. Een gecertificeerd BTV-inspecteur verzorgt voor jou de visuele inspectie van je gebouw en bezorgt je op basis van dat onderzoek een lijst van onderhoudsmaatregelen. Hij of zij stelt ook onderhoudscycli op. Dankzij de jarenlange ervaring van BTV signaleert de inspecteur ook tekortkomingen op het gebied van veiligheid, keuringen en energieprestatie. Dankzij deze ‘klankentapper’ krijg je een compleet inzicht in de staat en prestaties van je gebouw en houd je het kerngezond.

… volgens een duidelijk stappenplan

  1. Communicatie: Tijdens een gesprek met de beheerder van de gebouwen verkrijgen we alle informatie. Daarbij kijken we ook naar de plannen van je gebouw, onderhoudscontracten en -verslagen en andere documentatie.
  2. Planning
  3. Uitvoering: Wij voeren de inspectie ter plaatse uit, op een grondige en adequate manier. We inventariseren en kwantificeren alle elementen.
  4. Optimalisatie: Eens we de inspecties hebben uitgevoerd en de rapporten zijn opgesteld, leggen we ze voor aan de verantwoordelijke of beheerder. We bespreken en verduidelijken alle bevindingen.

De eerste stap naar een geslaagd onderhoudsplan

Een conditiemeting van je gebouw levert essentiële inzichten op om te verwerken in een onderhoudsplan. Zo blijft je gebouw in topconditie en rendeert je bedrijfsvastgoed rendeert optimaal. Je werknemers blijven productief aan de slag in een veilige omgeving.

Op zoek naar specialisten om de conditie van je gebouw in kaart te brengen? Aarzel niet en vraag snel je offerte aan bij BTV via com@btvcontrol.be, of vul het formulier hieronder in!

Lees ook

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en BTV

Meer weten?

BTV

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • BTV

Ook interessant

Interessante bedrijven