LINDNER_Leaderboard.gif
Kinnarps Polaris Fields

Kinnarps realiseert uniek en ergonomisch designkantoor voor uitzendbedrijf Ausy

Als dochteronderneming van Randstad wil uitzendbedrijf Ausy elke dag het verschil maken. Daarom voegt het bedrijf fun en dynamiek toe aan zijn vele expertises. Deze unieke blend wilden ze dan ook vertaald zien in de inrichting van hun nieuwe kantoren. Hiervoor deden ze beroep op de diensten van Kinnarps.

Nieuwe kantoren in ‘The Loop’ op de oude Gentse luchthaven

De nieuwe kantoren van Ausy vind je in The Loop op het terrein van de voormalige luchthaven van Gent en dat bood ook inspiratie voor de inrichting. De luchthaven was een hub voor goederenvervoer. Dit inspireerde de ontwerpers tot het creëren van meeting rooms en bureaus voor het management met de look van een container.

Creatieve en vrolijke werkomgevingen voor de toekomst

Ausy klopte aan bij Kinnarps omdat ze zochten naar een partner die het jonge en dynamische karakter van het bedrijf kon vertalen in de inrichting. Daarbij was het noodzakelijk om meteen aan de toekomst de denken. Ausy groeit en daar hield Kinnarps meteen rekening mee. Iedereen werkt flexibel en heeft een locker ter beschikking voor persoonlijke spullen. Bovendien werd er in de space planning rekening gehouden met plaats voor extra burelen om de uitbreiding van de uitzendspecialist mogelijk te maken.

Naast de werkplekken kunnen medewerkers gebruik maken van creatieve uitvalsbasissen voor korte besprekingen, geconcentreerd werk of ontspanning: The Hut, Boullée, Fields enzovoort. Deze ludieke producten zijn heuse eye catchers en dragen bij tot een aangename en vrolijke werkomgeving.

Ergonomisch design en meubilair dat doet communiceren

De frisse dynamiek die de nieuwe kantoren uitstralen valt ontzettend in de smaak: medewerkers maken veelvuldig gebruik van de verschillende loungehoeken. Het design en het moderne en flexibele meubilair nodigt ook uit tot communicatie. Alle medewerkers maken gebruik van individueel instelbare bureaus met ergonomische stoelen zodat ze hun werkplek gemakkelijk kunnen aanpassen. Dit alles maakte de integratie van Randstad Professionals met Ausy, die gepaard ging met de verhuis, gemakkelijker.

Kinnarps Office Nap

Scandinavisch design als ultieme employer branding

Door te kiezen voor een uniek ontwerp met Scandinavische designmeubelen zet Ausy zijn kantoren ook in als een instrument om medewerkers op lange termijn aan zich te binden en om nieuwe, jonge en dynamische talenten aan te trekken. De uitstraling van het Scandinavisch design tilt je werkplek naar een hoger niveau en is zonder twijfel een extra factor in het keuzeproces van potentiële, getalenteerde medewerkers.
 

Wil jij ook weten wat Kinnarps voor jouw bedrijf kan betekenen? Contacteer hen dan nu via onderstaand formulier.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Kinnarps BeLux

Meer weten?

Kinnarps

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Kinnarps BeLux

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials