LINDNER_Leaderboard.gif

Laat je voeding verpakken door een ervaren specialist

Ben jij zaakvoerder van een onderneming in de voedingssector? Lever jij dagelijks jouw eetwaren aan supermarkten en handelaars? Dan weet je als geen ander dat jouw producten vakkundig en hygiënisch verpakt moeten worden. Je wil uiteraard ook dat je verpakking consumenten aantrekt en jouw bedrijfsidentiteit uitstraalt. Laat daarom je voeding verpakken door maatwerkbedrijf Entiris, al jaren dé referentie voor vakkundige verpakking van eetwaren en veel meer.

Verpakken van voeding en veel meer

De ruim 200 maatwerkers van maatwerkbedrijf Entiris verpakken dagelijks etenswaren en andere producten voor meer dan 55 bedrijven in verschillende sectoren. Chris Eyletten, productieleider van de site in Aarschot vertelt hoe zijn medewerkers zich met hart en ziel toeleggen op de verpakking van chocolade en vele andere producten en dat in een state of the art gebouw met de passende conditionering:

“Tussen augustus en december hebben wij het hier erg druk met de verpakking van chocolade voor een grote klant. Deze klant bezorgt ons de chocolade en al het verpakkingsmateriaal zoals karton en folies. Onze medewerkers assembleren dit alles volledig volgens de wens van de klant. We zorgen er ook voor dat alles kwalitatief en tijdig terug aan de klant bezorgd wordt.

In een ander gebouw verpakken we ook niet-voedingsgerelateerde producten. Dit gaat bijvoorbeeld over schorten voor een universitair ziekenhuis. We krijgen die binnen, we vouwen en sorteren ze en we verpakken ze in een hygiënische krimpverpakking.

Displays en blisterverpakkingen

Naast het verpakken kan je bij Entiris in Aarschot ook terecht voor de opbouw van displays. Volgens Chris richt het maatwerkbedrijf zich hiermee op een brede waaier aan producten en bedrijven:

“Een groot deel van onze mensen is dagelijks bezig met de opbouw van displays. Dit kunnen displays zijn voor eetwaren maar wij vullen deze displays ook met andere producten. Elk onderdeel komt apart bij ons binnen, wij assembleren en vullen de display volgens het gevraagde vulpatroon.

We werken ook samen met een andere afdeling van Entiris die blisterverpakkingen ontwerpt en produceert. Deze verpakkingen worden door onze medewerkers afgewerkt en gevuld.


Flexibel verpakken van ontwerp tot in de winkel

Entiris opereert op grote schaal. Met tientallen jaren ervaring in de verpakkingsindustrie en meer dan 1700 medewerkers kan het maatwerkbedrijf snel en flexibel oplossingen bieden voor de verpakkingsnoden van elk bedrijf .


Chris Eyletten: “We verpakken niet alleen producten. We gaan ook mee op zoek met bedrijven naar de beste oplossing voor hun behoeften. Als een nieuwe klant een dringende nood heeft, zijn wij steeds in staat om snel en flexibel te reageren omdat we onze medewerkers kunnen inzetten waar de nood hoog is.”

Wil jij je (voedings)producten vakkundig laten verpakken? Doe dan meteen beroep op de diensten van Entiris via onderstaand formulier.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Entiris

Meer weten?

Entiris - Werk op uw maat

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Entiris

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials