LINDNER_Leaderboard.gif

Maak kennis met een conferentie- en kantoortafel die alles kan

Flexibiliteit is belangrijk voor moderne ondernemingen en kmo’s. In een voortdurende veranderende markt moeten leidinggevenden en medewerkers kunnen inspelen op steeds wisselende behoeften en vragen. Hiervoor is een flexibele werkomgeving met multifunctionele infrastructuur nodig. Een multifunctionele kantoortafel die in hoogte verstelbaar is en die je kan gebruiken als whiteboard, bijvoorbeeld.

Timetable Lift: de kantoortafel die jouw werkomgeving transformeert

Met de Timetable lift voegt het Duitse bedrijf Wilkhahn een nieuw product toe aan een uitgebreid gamma van multifunctionele en ruimtebesparende tafels voor elk kantoor.

Volgens Belgisch Country Manager van Wilkhahn, Kristel Serroyen, past deze nieuwe kantoortafel perfect in de ambitie van de Duitse marktleider in kantoormeubilair om multifunctionele, flexibele en vooral gezonde werkomgevingen te creëren.

“Elk van onze producten is erop gericht om uitwisseling en creativiteit mogelijk te maken. Daarom zetten we steeds de gezondheid van de gebruiker centraal. Onze producten nodigen uit tot beweging en stimuleren het denkvermogen. Daarnaast spelen ze in op de toenemende behoefte aan flexibele werkomgevingen. Vandaag moet een vergaderruimte ook een ontmoetingsplaats of een stiltewerkplek kunnen zijn. Onze nieuwe Timetable Lift kantoortafel transformeert elke ruimte naargelang de behoefte van de gebruiker.”

Kostenbesparend en compact

De nieuwe kantoortafel bouwt voort op het bestaande Timetable gamma van Wilkhahn. Deze tafels van uitzonderlijke kwaliteit kun je snel en intuïtief inklappen. Je verplaatst ze gemakkelijk en je bergt ze compact op. Zo bespaar je tijd, ruimte en kosten. Met een investering in enkele van deze tafels heb je immers het geschikte meubilair voor meerdere ruimtes en behoeften.

Een multifunctionele, elektrische kantoortafel

Volgens Kristel zet Wilkhahn met de nieuwe Timetabel Lift een enorme stap vooruit in de ontwikkeling van multifunctioneel kantoormeubilair.

“Onze nieuwe kantoortafel is niet alleen mobiel en compact, ze is ook elektrisch in hoogte verstelbaar. Indien gewenst kan je de motor koppelen aan een batterij. Hiermee creëer je een maximale inzetbaarheid en flexibiliteit. Bovendien kan je het tafelblad verticaal draaien en gebruiken als projectiescherm. Als je wil kan je kiezen voor een tafel die magnetisch en die je kan beschrijven zoals een whiteboard.”

De Timetable lift conferentie- en kantoortafel is verkrijgbaar in verschillende combinaties van tafelbladen en frames. Het tafelblad is beschikbaar in meerdere laminaat of fineer varianten. Het onderstel bieden we aan in een verchromede of gepolijste aluminium versie of in een zwarte of witte kleur.

Ben jij helemaal gewonnen voor de Timetable Lift van Wilkhahn. Of heb je nog vragen? Neem dan meteen contact op via onderstaand formulier.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Wilkhahn

Meer weten?

Wilkhahn

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Wilkhahn

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials