lindner banner set 2 v2 120.jpg

Masterclasses in een locatie met uitstraling

Partner

Toen Danielle Krekels van CoreTalents een goed gelegen locatie met een professionele uitstraling zocht voor haar opleidingen, kwam ze al snel bij Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp terecht. Ze is bijzonder tevreden over de samenwerking. In een gesprek met KMOinsider deelt ze haar ervaringen.

KernTalenten

Danielle Krekels is zaakvoerder van CoreTalents. Dat is een kenniscentrum rond de KernTalentenmethode. Die methode is een ontdekking uit de positieve psychologie en brengt de aard, het potentieel en de intrinsieke motivatie van mensen in kaart. Met een gedetailleerde persoonlijke kaart kun je vervolgens afvinken of nieuwe zaken die op je pad komen, echt bij je passen. Zo vermijd je het pad van trial-and-error, waarmee je pas op je veertigste of vijftigste goed weet wat je wil. Doel is om met je verslag in de hand levenslang duurzame keuzes te maken waar je gelukkig van wordt, zoals studie-, beroeps-, werk- en relatiekeuzes. De methode is wetenschappelijk gevalideerd.

“CoreTalents leidt KernTalentenanalisten op, maar is ook een van de grootste loopbaancentra in Vlaanderen, met meer dan 1.000 loopbaanbegeleidingen per jaar. Daarnaast organiseren we grote projecten rond KernTalenten voor bedrijven, gericht op HR-professionals. We behandelen thema’s zoals hoe de juiste mensen op de juiste plaats zetten, maar ook het voorkomen van burn-outs, bore-outs en stress,” vertelt Danielle.

Een langdurige samenwerking

“De eerste opleidingen vonden plaats in het kantoor in Tienen, maar we zijn intussen al een tiental jaar in het Antwerpse Lindner-hotel actief, van toen het hotel nog maar net gebouwd was. We geven er gemiddeld anderhalve dag per week opleidingen, masterclasses en bijscholingen. We kozen het hotel vanwege de centrale ligging vlakbij het Centraal Station en omdat het een heel modern gebouw is met veel lucht, licht en ruimte. Die uitstraling en de zeer professionele organisatie zijn heel belangrijk voor ons, omdat we met professionals en grote bedrijven samenwerken. Van in het begin zat de samenwerking op alle fronten heel goed.”

“Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp beantwoordt volledig aan het niveau dat onze klanten verwachten.”

Catering op hoger niveau

“Een minpunt in de eerste jaren was de kwaliteit van de keuken. Sinds enkele jaren hanteert het hotel een hogere standaard voor catering, ook voor de lunches. We nemen de catering op in onze evaluatiefiches en zien nu elke keer dat deelnemers goede scores geven. Het eten is van een zeer goed niveau en we zijn er uiterst tevreden over. Het toont ook dat het personeel klachten au sérieux neemt.”

Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp

Vanuit haar samenwerking met World Trade Center opereert Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp onder een nieuwe branding. De rebranding ging ook gepaard met de nodige opwaarderingen om van het hotel een exclusief businesspoint te maken. De samenwerking met WTC is voor Danielle absoluut een meerwaarde. “Ze doen echt hun best om het hotel op te waarderen. De service is nog beter en professioneler geworden. Prijs-kwaliteit blijft het een absolute topper. Ook de vergaderfaciliteiten zijn er enorm op vooruitgegaan. De medewerkers op de derde verdieping springen voor je. Als er iets misloopt of we vergeten iets te printen, hoeven we maar een kik te geven en het wordt direct geregeld. Het is er heel plezierig samenwerken met een goed georganiseerde en vriendelijke ploeg die je echt wil helpen. De twaalfde verdieping is bijzonder aangenaam en op een speciale manier heringericht. We houden daar ons jaarlijks terugkommoment met meer dan 100 deelnemers. Ook dan is alles pico bello in orde. Onze klanten staan op managementniveau en Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp beantwoordt volledig aan het niveau dat zij verdienen.”

Een exclusieve locatie die alle faciliteiten heeft om van je businessevent een succes te maken? Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp is je partner!

Lees ook

Meer weten?

Lindner WTC hotel & city lounge Antwerp

Contactinformatie

  • Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp
    Lange Kievitstraat 125
    2018 Antwerpen
  • 03 22 777 00

Ook interessant

Interessante bedrijven