LINDNER_Leaderboard.gif

Meubel- en inboedelverhuurder Homepost zet in op service en een persoonlijk aanspreekpunt

In 2018 kreeg de Bulgaarse militair Yordan een vierjarige opdracht toegewezen bij de NAVO. Zo verhuisde hij naar België, waar hij eerst een appartement en nadien een huis op de NAVO-basis toegewezen kreeg. Gezien deze ongemeubeld verhuurd worden, diende hij zijn meubels te verhuizen vanuit Bulgarije of in België een tijdelijke oplossing te zoeken. Hij koos voor het laatste en deed hierbij een beroep op meubel- en inboedelverhuurder Homepost.

Wie is Yordan?

Yordan (50) is actief in het Bulgaarse leger. In 2018 startte hij een vierjarige opdracht op het SHAPE, wat staat voor het Supreme Headquarters Allied Powers Europe. Dit is het centrale commandocentrum van de militaire troepen van de NAVO, gevestigd in het Belgische Casteau, ten noorden van Bergen. Yordan ondersteunt de militaire operaties van de NAVO en meer specifiek de missie in Afghanistan.

“Ik woon op de militaire basis in de omgeving van Bergen, waar ik eerst een appartement en nadien een huis kon huren”, vertelt Yordan. “Deze worden echter verhuurd zonder meubels. Deze laten overbrengen van Bulgarije was moeilijk te organiseren en zeer duur. Zo ging ik op zoek naar een firma waar ik meubels kon huren voor de periode dat ik in België ben.” Homepost is een firma uit Lebbeke met 30 jaar ervaring in de verhuur van meubels en inboedels. Typeklanten zijn bedrijven, organisaties, ambassades, militaire samenwerkingsorganen, sportclubs … die voor minstens 6 maanden een buitenlandse werknemer in België willen tewerkstellen.

Meubelverhuur voor appartementen

“Mijn collega’s die voorheen ook een beroep gedaan hadden op een firma actief in meubelverhuur suggereerden me twee firma’s”, gaat Yordan verder. “Ik opteerde voor Homepost, omdat het een relatief kleine firma is. Ik verwachtte hierdoor een persoonlijker aanpak en een voorstel volledig op maat. Dat is er nadien ook volledig uitgekomen.”

“Steven Claes was mijn vaste aanspreekpunt en hij antwoordde steeds zeer snel op mijn vragen. Ik ervaarde een grote klantgerichtheid”, gaat Yordan verder. “Hij heeft me om te beginnen zeer goed advies gegeven bij de inrichting van het appartement. Hij deed me een voorstel voor de meubelen en dat was duidelijk met kennis van zaken. Voor mij was het belangrijk dat de meubelen niet alleen geschikt waren voor het appartement, maar ook voor het huis waar we later naar zouden verhuizen. Steven hield daar rekening mee, zodat de meubels in allebei goed tot hun recht kwamen. Bovendien gebeurde de tweede verhuis van de meubelen van het appartement naar ons huis kosteloos.”

Inrichting van woning en appartement

“Daarnaast apprecieerde ik ook de flexibiliteit van Homepost”, besluit Yordan. “De stoelen in het eerste voorstel waren niet volledig naar de smaak van mijn vrouw en mezelf. Steven reageerde daar zeer snel op en stelde andere stoelen voor. De meubels werden vlot geleverd en naadloos gemonteerd door Homepost. Kortom: mijn verhuis naar België verliep rimpelloos, omdat Homepost ons zeer goed ondersteund heeft bij de inrichting van ons appartement en nadien ons huis.”

Meer weten over de diensten van Homepost? Vul dan onderstaand contactformulier met je in en Steven neemt contact met je op.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Homepost

Meer weten?

homepost logo

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Homepost

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials