Modulair zitsysteem voor alle doeleinden

Facility

Gispen verdeelt een modulair zitprogramma dat gebruikt kan worden voor verschillende doeleinden: de Mood. Fabrikant Vange vulde dat gamma aan met een modulair scherm dat visueel rust geeft en dankzij de textiele bekleding geluid absorbeert: de Mood Screen. Het scherm past bij de zitelementen Mood die volgens eigen smaak gemoduleerd kunnen worden.

Heeft u nood aan een loungewerkplek die ook dienst kan doen als vergaderruimte? Wil of kan u daarvoor geen vergaderzaal laten optrekken met bijbehorende vergadertafel(s) en vergaderstoelen? Dan biedt Gispen u dé oplossing met de Mood Screen!

Modulair en akoestisch

De Mood Screen, van de hand van de Belgische ontwerper Alain Berteau, biedt uitstekende mogelijkheden voor wacht- en loungeruimtes maar heeft ook zijn waarde als modulaire vergaderruimte of werkplek. Met een aantal modulaire elementen in de vorm van balkvormige volumes creëer je in een handomdraai de gewenste opstelling. Dankzij 2 tot 4 naast elkaar geplaatste elementen ontstaat er een afgescheiden ruimte, wat een bijzonder grote intimiteit verzekert. De akoestische eigenschappen van het product zijn uniek en het vormt door de hoogte een zeer goede visuele afscheiding. Het gamma bestaat uit meer dan 14 verschillende elementen.

Het nieuwe werken

Het ingenieuze zitsysteem Mood wordt op die manier uitgebreid met een scherm dat een uitzonderlijke geluidsabsorptie garandeert. Bovendien is het een uitstekende visuele isolatie voor personen die in de lounge zitten. Vange ontwikkelde de Mood Screen voor open kantoorinrichtingen of andere open ruimtes waar lage afscheidingswanden (ca. 126 cm hoog) nodig zijn om geconcentreerd te kunnen werken. Het bedrijf speelt zo in op “Het Nieuwe Werken” dat ook door Gispen gepromoot wordt. Meer weten over het modulaire Mood Zitsysteem? Mail dan naar mood@gispen.be .

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Wilt u meer weten?