LINDNER_Leaderboard.gif

OCB: vacatures voor keurders bij een aantrekkelijke werkgever

Van alle type kranen, liften en machines tot elektriciteit, drinkwater, rioleringen en meer: controleorganisme OCB uit Kontich is al sinds 1962 dé specialist voor alle huishoudelijke en industriële keuringen. De onderneming staat bekend voor haar sterke, op mensen gerichte bedrijfscultuur en kwalitatieve service en heeft verschillende vacatures voor keurders. Word jij de nieuwe medewerker?

OCB heeft vacatures voor keurders

Terwijl de vraag naar goed geschoold, technisch personeel groot is, vinden bedrijven als OCB vaak moeilijk de juiste mensen. Dit is zeker zo in het Antwerpse.

Voor mensen met een bachelorsdiploma elektriciteit of elektromechanica, of mensen met een A2 sanitair of een ingenieursopleiding zijn er dus mooie jobs op de markt, ook bij OCB. Zo heeft de controlespecialist vandaag verschillende vacatures voor keurders.

Waarom OCB dé referentie is inzake keuringen

Als je zoekt naar een nieuwe job, ga je natuurlijk voor de beste werkgever. Bij OCB vind je een combinatie van jarenlange ervaring en kwaliteit met innovatie en klantgerichtheid.

Als je interesse hebt in één van de vacatures voor keurders van OCB, aarzel je best niet langer. Je vindt er immers een werkgever die:

 • beschikt over een eigen studiedienst,
 • inzet op digitalisering,
 • een eigen digitaal platform ontwikkelde,
 • ervaren mensen in dienst heeft,
 • uitstekende klantenrelaties bouwt.

Jouw droomjob staat bij de vacatures voor keurders van OCB

Maar dit zijn lang nog niet alle redenen waarom jouw droomjob te vinden is bij de vacatures voor keurders van OCB. Integendeel, we lijsten hieronder nog meer belangrijke redenen op om te solliciteren:

 1. OCB maakt het verschil voor collega’s, klanten en leveranciers met een sterke bedrijfscultuur. Daarbij staan fierheid over de job en de werkomgeving, talentontplooiing en een ambitieuze ingesteldheid centraal.
 2. Bovendien zoekt het bedrijf steeds naar meerwaarde voor elke betrokken partij.
 3. Daarnaast zet OCB in op ontwikkeling en opleiding
 4. Er is een ook open communicatie binnen het bedrijf. Jouw stem is dus belangrijk!
 5. Tenslotte stelt OCB hoge normen. Veiligheid, zekerheid en competitiviteit zit in het DNA van het controleorganisme.

Waar mag jij verder nog op rekenen?

In de war for talent doet OCB er alles aan om, beloftevolle professionals aan te trekken. We schetsten al kort hoe het bedrijf dit doet. Maar waar mag je verder nog op rekenen?

 1. Een goede work-life balance door glijdende uren en zelfstandige dagplanning
 2. Een aantrekkelijke, marktconforme wedde
 3. Interessante extralegale voordelen (gezinswagen, smartphone en tablet pc maar ook groepsverzekering en hospitalisatieverzekering).

De vacatures voor keurders toegelicht

OCB heeft vandaag verschillende openstaande vacatures voor keurders. Hier vind je ze allemaal. Hieronder lichten we er twee kort toe.

Medewerker voor het team 'hefwerktuigen en hijstoebehoren'

Collega gezocht voor het uitvoeren van controles op hefwerktuigen en hijstoestellen. Je hebt minimaal een graduaat mechanica of elektromechanica of aantoonbare ervaring. Je solliciteert voor een voltijdse job met een contract van onbepaalde duur. Na een inwerkperiode voer je controles deskundig en autonoom uit.

Geïntereseerd? Laat hier van je horen.

Medewerker voor het team ‘Elektriciteit, gas en branddetectie’

Voor de uitbreiding van het team elektriciteit, gas en branddetectie zoekt OCB naar een keurder. Je hebt minimaal een opleiding graduaat elektromechanica of elektriciteit of aantoonbare ervaring. Na een theoretische en praktische opleidingsperiode voer je autonoom controles op elektrische installaties en gasinstallaties of branddetectie uit. Je solliciteert voor een voltijdse job met een contract van onbepaalde duur.

Geïnteresseerd? Laat hier van je horen.

Heb je interesse in de vacatures voor keurders? Contacteer OCB via onderstaand formulier.

Lees ook:

Uit het abc van de liftkeuring: risicoanalyse en regularisatie personenlift

Waarom je OCB moet kiezen voor controles en keuringen in je bedrijf

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en OCB

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • OCB
 • Koningin Astridlaan 60
  2550 Kontich
 • 0800/13 890

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials