LINDNER_Leaderboard.gif
Care staat klaar om je te helpen bij een frisse heropstart na de corona lockdown

Aan de slag na de corona lockdown? Zorg voor een propere en veilige werkplek!

Door de coronacrisis zijn veel kantoren al wéken verlaten. Ze zijn tijdelijk gesloten of de werknemers moeten van thuis uit werken. Gelukkig komt het moment dat iedereen weer op de vertrouwde werkplek aan de slag kan stilaan dichterbij. Elk bedrijf staat voor de uitdaging om dit op de best passende manier aan te pakken. En dat zal gepaard gaan met enkele kleine of grote aanpassingen.

Werken? Graag, maar safety first!

Wat zullen we na zo’n plotse sluiting of overgang naar thuiswerk aantreffen als we voor de eerste keer sinds weken weer binnenstappen? Uitpuilende vuilbakken, ophopend stof en vuile ramen. Een frisse heropstart? Niet dus.

Bij Care kijken ze uit naar de algemene heropstart en hebben ze een gedetailleerd plan van aanpak voorbereid om bedrijven te helpen bij hun heropstart. Zo kan Care ervoor zorgen dat je wél fris én veilig kan heropstarten, vertelt Sales Manager Chantal Moerenhout.

De impact van de coronacrisis op de manier van werken, verschilt van bedrijf tot bedrijf. Sommige kantoren moesten verplicht sluiten, anderen bleven gewoon open en in andere bedrijven wordt er van thuis uit gewerkt. Ook de noden voor een ideale heropstart verschillen van bedrijf tot bedrijf. Voor sommigen volstaat een grondige reiniging, maar er zijn ook kantoren die in het kader van social distancing heringericht zullen moeten worden. Care kan perfect inspelen op al die uiteenlopende noden.

Voor ieder bedrijf de juiste aanpak

Een goede hygiëne begint met een grondige reiniging. Dit geldt zowel voor je kantoormateriaal als je eigen handen. Care zorgt alvast voor die grondige reiniging en desinfectie van bureaus, tafels, stoelen en sanitair. Met extra aandacht voor elementen die vaak worden aangeraakt zoals lichtschakelaars en bedieningspanelen (zoals dat van de geliefde koffiemachine).

De eigen werknemers van Care nemen die grondige schoonmaakbeurt voor hun rekening. En dankzij hun gespecialiseerde partners kan Care daarnaast ook helpen bij:

  • Een extra zorgvuldige desinfectie na een besmetting op kantoor via zusterbedrijf HIS.
  • Het mee nadenken over en het herinrichten van de werkplek om social distancing te garanderen via zusterbedrijf PMC. Bijvoorbeeld werkplekken van 4 personen aanpassen naar 2 personen, plaatsing van plexiglas etc.
  • Het voorzien van individuele pakketten per werknemer met nuttige materialen zoals antiseptische zeep, antibacteriële handgel en desinfecterende doekjes. Een extra geruststelling voor de werknemers.

Voor de reiniging en desinfectie door Care en zusterbedrijf HIS werden er gedetailleerde werkinstructies opgesteld door het zeer ervaren zusterbedrijf Alpheios.

Resultaat: Een proper, veilig kantoor zodat je zonder zorgen weer aan de slag kan. Van een positief signaal vanuit de werkgever gesproken. Je werknemers blij en jij ook!

Sommige klanten van Care hebben door een tijdelijke sluiting het aantal poetsbeurten momenteel moeten verminderen. Maar enkele klanten gaan nu alvast hun aantal poetsbeurten verhogen, tot zelfs 2 maal per dag! Care kan je perfect adviseren over wat voor jouw bedrijf de beste werkwijze is. Zo kan je er weer volop én veilig tegenaan.

Jij wilt toch ook graag op een propere en veilige manier terug aan de slag? Neem snel contact op via onderstaand formulier of mail naar corona@care.be!

Meer lezen:

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Care

Meer weten?

Care

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Care

Ook interessant

Interessante bedrijven

  • TRU NV

  • ICM Belgium

Bekijk de socials