LINDNER_Leaderboard.gif

Een gelukkige poetsvrouw aan het woord

Amira werkt al vijf jaar als poetsvrouw bij Cityservice en is bijzonder gelukkig in haar job. Cityservice stelt tevreden werknemers dan ook voorop. Amira stond KMOinsider met veel plezier te woord om haar ervaringen bij het bedrijf te delen.

Al vijf jaar in dienst

Amira werkte voordien acht jaar als poetsvrouw met dienstencheques. Ze wilde veranderen van werkgever. Via een vriendin van haar kwam ze terecht bij Cityservice. Intussen werkt ze daar al vijf jaar als poetsvrouw. “Ik vind werken bij Cityservice heel leuk, omdat ik veel verschillende mensen leer kennen,” vertelt ze.

Vaste klanten

Amira heeft een aantal vaste bedrijven waar ze dagelijks of wekelijks gaat schoonmaken. De bedrijven zijn gevestigd in Antwerpen en actief in diverse sectoren, van luxeartikelen tot chemie, over consultancy. “Mijn klanten zijn heel vriendelijk, echt waar. Ik heb er nooit problemen mee,” laat Amira optekenen. “Ik leer elke dag iets bij van hen. De klanten respecteren ons. Wanneer iemand mij vervangt, wordt die persoon ook goed behandeld. Achteraf vertelt mijn vervanger me altijd dat ik een goede job heb, bij zulke leuke klanten.”

Tevreden medewerkers maken tevreden klanten

Op de vraag wat ze van haar werkgever vindt, antwoordt Amira meteen dat ze heel tevreden is. “Het is een goede werkgever. Hij probeert altijd de beste job te zoeken voor ons. Ik ben altijd gelukkig aan het werk en heb nog nooit problemen gehad.”

Cityservice wil inderdaad dat medewerkers zich goed voelen in hun job. Het bedrijf biedt hen een vast contract en goede en stimulerende werkomstandigheden op een vaste werkplek dichtbij huis. Respect en de juiste waardering in combinatie met verdere opleidingsmogelijkheden zorgen voor weinig verloop en tevreden medewerkers. En tevreden medewerkers leveren beter werk af en zorgen zo voor kwalitatieve dienstverlening, en tevreden klanten. Mourad Boughaba, zaakvoerder van Cityservice: “Wij luisteren naar de verhalen van onze medewerkers. Wij pikken hun ervaringen op. Zij voelen zich daardoor veel sterker betrokken bij hun werk. Gemotiveerde medewerkers garanderen op hun manier ook meer kwaliteit.”

Die aanpak waarbij mensen centraal staan, apprecieert Amira. Ze wil dan ook zeer graag bij Cityservice blijven werken. “Ik hoop dat ik hier over tien jaar nog kan werken. Ik geniet heel erg van deze job. Ik vind alle aspecten van deze job aangenaam, maar het leukste vind ik nieuwe mensen leren kennen. Ik maak elke dag kennis met nieuwe mensen die me iets bijleren,” besluit Amira.

Ben jij op zoek naar schoonmaakmedewerkers die met plezier hun werk uitvoeren en dus ook de beste kwaliteit bieden? Schakel Cityservice in!

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Cityservice

Meer weten?

Cityservice

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Cityservice

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials