lindner banner set 2 v2 120.jpg
Frank Hechtermans, Kris Calle en Walter Schellekens

Group-f neemt EW Belgium over

Onderhoud & Schoonmaak

Het Kontichse schoonmaakbedrijf Group-f Cleaning & Facility Services wordt na de overname van EW Belgium Belgische marktleider in de hotelschoonmaak.

Door een strategische keuze besliste de Nederlandse groep EW Facility Services om zich uit de Belgische markt terug te trekken. EW Facility Services vond in Group-f de geschikte partner om de Belgische tak van het bedrijf over te nemen. Dat Group-f met hoofdzetel in Kontich veel ervaring heeft in de hotelsector, gaf de doorslag bij de keuze. (op de foto: Frank Hechtermans, Kris Calle en Walter Schellekens)

Tewerkstelling garanderen

Alle personeelsleden blijven aan boord. De in totaal 250 medewerkers en kaderleden maken mee de overstap en blijven allemaal aan de slag bij Group-f. Directeur Kris Calle stapt mee over en krijgt een nieuwe functie binnen Group-f.

Grootste overname

“We realiseren onze grootste overname tot nog toe, zowel naar extra personeelsleden als naar omzet toe. Maar wat voor ons veruit het belangrijkste is, is dat we de tewerkstelling van alle overgenomen medewerkers binnen Group-f garanderen. Ook de klanten gaan mee en kunnen op een kwaliteitsvolle dienstverlening blijven rekenen”, onderlijnt zaakvoerder Frank Hechtermans.

Dankzij de nieuwe overname maakt Group-f haar ambities om sterk te blijven groeien op de Belgische markt waar. De voor 2020 vooropgestelde jaaromzet van 50 miljoen euro ligt binnen handbereik. Ook de kaap van de 2.000 werknemers is nagenoeg bereikt.

Care banner 2.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven