LINDNER_Leaderboard.gif
Frank Hechtermans, zaakvoerder van Group-f

Group-f neemt strijkateliers U-strijk over

Onderhoud & Schoonmaak

Group-f Holding nam de twee vestigingen van U-strijk in Brecht en Sint-Job-in-‘t-Goor over. De overname kwam er nadat de eigenaars van de strijkateliers beslisten om met pensioen te gaan. De 12 personeelsleden blijven aan het werk en maken mee de overstap naar Group-f. De twee filialen blijven ook op hun huidige locaties gevestigd.

Group-f dienstencheques Noord-Antwerpen

Vooral de uitstekende ligging van de strijkateliers aan de Bethovenstraat 2 in Brecht en de Brugstraat 6 in Sint-Job-in-‘t-Goor gaf mee de doorslag voor de overname. Group-f was met zijn afdeling ‘dienstencheques’ al wel actief in Noord-Antwerpen, maar beschikte er nog niet over eigen filialen. Door de strijkateliers over te nemen komen er ineens 2 nieuwe filialen in die regio bij.

“Toen we te horen kregen dat de eigenaars van U-strijk met pensioen wensten te gaan, hebben we niet langer geaarzeld. Als we willen groeien in een regio waar we al actief waren, dan hebben we daar ook effectief eigen filialen nodig zeker om personeel te kunnen aantrekken. Dat doel hebben we met deze overname bereikt en meteen komen er in totaal ook 12 personeelsleden bij”, legt Frank Hechtermans van Group-f uit.

Investeren in strijkateliers

“Voor Group-f is het een bewuste keuze om in deze moeilijke coronacrisis toch nog te investeren. Iedereen is te voorzichtig geworden naar mijn aanvoelen. Het is niet de juiste strategie om bij de pakken te blijven zitten en gewoon maar af te wachten. We moeten vooruit, ook in deze onzekere tijden. Als er nieuwe overnamekansen op mijn pad komen, bekijk ik die altijd met veel interesse”, aldus nog Frank Hechtermans.

Schoonmaak en strijkhulp Group-f

Group-f Holding stelt momenteel ruim 1.900 mensen te werk. Naast poets- en strijkhulp via dienstencheques voor particulieren biedt Group-f ook schoonmaak en facility services aan bedrijven. Daarnaast verhuurt Group-f ook hoogwerkers. Specialiteit zijn de hoogwerkers op vrachtwagens die naast hun bereik in de hoogte ook een interessant zijdelings bereik hebben.

banner-2.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials