LINDNER_Leaderboard.gif

Schoonmaakmedewerker Bo over het vlinderteam van Care

Wat gebeurt er wanneer de vaste poetshulp in je bedrijf afwezig is? Of wanneer je een dringende schoonmaakopdracht hebt? Als klant van Care kun je dan rekenen op het mobiele vlinderteam dat ervoor zorgt dat je faciliteiten steeds piekfijn in orde blijven.

Dennis De Bo – roepnaam ‘Bo’ – werkt al meer dan tien jaar als schoonmaker bij Care. Als medewerker van de mobiele ploeg springt hij in wanneer collega’s voorzien of onvoorzien afwezig zijn. Dat betekent dat voor hem geen enkele werkdag dezelfde is.

Het vlinderteam staat voor je klaar

In tegenstelling tot vaste schoonmakers in een bedrijf is de mobiele ploeg of het vlinderteam niet gebonden aan één klant. Bo licht toe: “Als mobiele ploeg van Care lossen wij problemen op. De meeste ploegen werken met twee poetshulpen samen en kunnen zo afwezigheden opvangen, maar er zijn ook collega’s die alleen werken. We voeren net dezelfde taken uit die de vaste schoonmakers doen. Meestal zijn we bij de opstart al betrokken geweest dus we weten perfect wat ons te doen staat. En dat is belangrijk want we werken ook regelmatig bij klanten waar veiligheid prioritair is.

Elke werkdag ziet er dus anders uit. Vandaag werken we bij de ene klant, morgen bij een andere. Bij één klant komen we eenmalig, bij een andere dan weer regelmatiger. Indien nodig helpen we een handje in andere regio’s.”

Waardering voor de job

Bo is positief over zijn job. “De klanten waarderen, appreciëren en respecteren ons werk. Ze zien ons ook graag komen. En ik mag overal terugkeren waar ik geweest ben. Ik vind Care een goede werkgever. Ik werk er al twaalf of dertien jaar. Ze behandelen me fair en appreciëren wat ik doe. Als we opleidingen willen volgen, dan kan dat. Het bedrijf bedient zijn klanten zoals het hoort. Zelf kijk ik vooruit en denk ik mee met de klant, om te zien wat hij nodig heeft. Ik geef dat door op kantoor en dat appreciëren ze enorm”.

Een ziekte of afwezigheid bij je partner voor de schoonmaak van je bedrijf hoeft niet te betekenen dat je zaak zomaar aan haar lot overgelaten wordt. Care beschikt over een mobiel team met schoonmakers die dezelfde kwaliteit afleveren als het vertrouwde gezicht in je bedrijf. Ook voor dringende opdrachten staan de vlinderteams paraat. Zo blijven jouw faciliteiten tiptop in orde en genieten je werknemers en klanten van een kraaknette omgeving. Zo zorgt Care voor continuïteit.

Een dringende schoonmaakopdracht? Vul onderstaand formulier in.

Lees ook

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Care

Meer weten?

Care

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Care

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials