LINDNER_Leaderboard.gif

Onderhoudscontracten op maat van elk bedrijf

Bert Callens, Chris Ryssaert en Tim Hermans zijn Business Development Managers bij VINCI Facilities. Vanuit die functie zorgen zij ervoor dat klanten van VINCI Facilities altijd kunnen gebruik maken van de diensten die passen bij de noden van hun bedrijf. De onderhoudscontracten worden op maat opgesteld.

Bert Callens: “Als het gaat over onderhoud dan is er eigenlijk niets wat VINCI Facilities niet kan aanbieden. Of je nu een kmo bent, een bedrijf met enkele duizenden medewerkers of een overheidsinstelling, wij kunnen steeds onderhoudscontracten opmaken die volledig aansluiten bij jouw behoeften. We hebben basiscontracten die uitgebreid kunnen worden tot volledige, meerjarige ontzorgingscontracten”.

Van preventief onderhoud tot totale waarborg

Chris Ryssaert: “Het basispakket bestaat uit een preventief onderhoudscontract dat alle wettelijke verplichtingen omvat en een 24/7 beschikbaarheid van onze technici. Dit kan worden uitgebreid met extra componenten zoals curatief onderhoud, energiemonitoring, energieoptimalisatie, de gebruikte materialen die mee in het contract kunnen worden opgenomen. Zo bouwen we verder richting volledige ontzorging met totale waarborg. Hier zorgen we ervoor dat de installaties van onze klanten altijd blijven werken en dat we het toestel vervangen als dat nodig is.

Je kan dit best vergelijken met een omniumverzekering van een wagen. Als de klant zijn installaties als een goede huisvader beheert, zal onder normale omstandigheden een totale waarborg gelden. Bij de meer uitgebreide contracten is er ook de mogelijkheid om bij aanvang de conditie van de installatie vast te leggen om zo het onderhoud op maat te bepalen en om een meerjareninvesteringsprogramma op te maken, dit wil zeggen: in te schatten wanneer bepaalde installaties moeten vervangen worden. Op die manier kan de klant de te verwachten grote kosten vooraf budgetteren.”

Volledige ontzorging op lange termijn

Sommige bedrijven en organisaties willen een nog uitgebreider pakket en kiezen een volledige ontzorging op lange termijn.

Tim Hermans: “Dergelijke contracten omvatten alles voor een periode van 20 of 25 jaar. Het gaat in dit geval over de zogenaamde ‘total cost of ownership’. Gedurende die periode ontzorgen wij de klant volledig. Zo hebben wij dergelijk contract met een Vlaamse gevangenis. Maar ook wanneer een koelmachine of verwarmingsketel na 20 jaar stuk gaat, zullen wij die herstellen en eventueel vervangen door een meer performant model afhankelijk van de voordelen op energetisch vlak, bijvoorbeeld. We doen dit vaker voor ziekenhuizen, zwembaden, scholen en dergelijke.

Wil jij meer weten over de onderhoudscontracten van VINCI Facilities? Neem dan meteen contact op via onderstaand formulier.

Lees meer:

Van post-corona stappenplan tot het kantoor van de toekomst: onze werkplek zal er nooit meer hetzelfde uitzien

Elektrische cargofietsen: onmisbaar voor een vlotte dienstverlening en een groene groei

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en VINCI Facilities

Meer weten?

VINCI Facilities

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • VINCI Facilities

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials