LINDNER_Leaderboard.gif

Ontwikkelaar van businessparken BVI.BE genomineerd voor RES Awards

Facility

BVI.BE, ontwikkelaar van moderne businessparken, is genomineerd voor de RES Awards 2020. Het gemengd bedrijvenpark Gate7 in Kontich is een van de drie finale-projecten in de categorie ‘commercial development’. Op 10 december a.s. worden de awards uitgereikt. “De nominatie geeft onze creativiteit en productiviteit een geweldige boost”, vertelt marketing manager Tess Troch.

BVI.BE is gespecialiseerd in het omvormen van oude industriële sites en andere interessante gronden in eigentijdse, vaak gemengde, bedrijvenparken. Gate7 is daar een toonvoorbeeld van.

Zeer duurzaam businesspark

“Gate7 bestaat uit kmo-units, een built-to-suit project en 4 prachtige kantoorgebouwen. Vanzelfsprekend is er bij de ontwikkeling veel aandacht gegaan naar duurzaamheid, maar ook naar het parkmanagement en naar het welzijn van de werknemers van de bedrijven die zich er gevestigd hebben. Zo zorgen wadi’s bijvoorbeeld voor een groene en aangename omgeving”, legt Tess Troch uit.

Gate7 is ontwikkeld op een perceel van 52.000 m², verkeersluw en mooi aangelegd met veel groen, waarop ook 600 parkeerplaatsen (in 3 lagen) voorzien zijn voor wagens en 400 voor fietsen.

CO2-impact op businesspark zeer beperkt

BVI.BE realiseerde compacte BEN-gebouwen, waarin verschillende functies heel uitgekiend samengebracht werden. Reeds bij de conceptfase in 2018 werden alle gebouwen futureproof voorzien om te voldoen aan de strengste EPB-behoeften die (toen) nog in voege moe(s)ten gaan.

“Alle gebruikers kunnen een gedeelte van het dak exploiteren voor de plaatsing van hun respectievelijke warmtepompen en/of fotovoltaïsche installaties. Vanzelfsprekend worden in de kantoren alle sanitaire installaties gespoeld met opgevangen hemelwater en zijn de ramen driedubbel beglaasd.. Het bedrijvenpark heeft ook een eigen sorteerstraatje voor het afval.”

Lees verder onder de foto


Businessparken strategisch zeer goed gelegen

Net als alle andere businessparken bij BVI.BE is Gate7 zeer makkelijk bereikbaar met de wagen, de fiets en het openbaar vervoer. Meegenomen voor de werknemers is dat er zich een strijkatelier naast de deur bevindt en dat ze tijdens de lunch of voor of na het werk kunnen sporten in de nabij gelegen tennis- en hockeyclub.

De uitreiking van de RES Awards wordt voor de 3de keer georganiseerd door vastgoednetwerk Real Estate Society.

banner-2.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials