LINDNER_Leaderboard.gif

“Ook een vakantiepark schoonmaken doen we met de glimlach”

Het filiaal van Group-f Cleaning & Facility in Genk is nog vrij jong, maar het orderboekje vermeldt al enkele grote namen. Zo zie je in Terhills Resort mensen, gekleed in de typische blauwe werkoutfits, dagelijks het vakantiepark schoonmaken. Operations Manager Bart Claessens stond mee aan de wieg van het filiaal.

Terhills Resort is een vakantiepark met 250 cottages in Dilsen Stokkem, vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen. Center Parks vertrouwt op Group-f Cleaning & Facility voor alle housekeeping-activiteiten. Voor Bart Claessens (Operations Manager Limburg-Wallonië) was het Resort een van de eerste grote klanten van het filiaal in Genk. Weinigen hebben een vergelijkbare ervaring met een vakantiepark schoonmaken.

Ervaring in hotelwezen maakt het verschil

“Ons takenpakket is behoorlijk breed,” aldus Bart Claessens. “Onze teams staan in voor de wisselschoonmaak (cottages schoonmaken en klaarmaken voor de komst van nieuwe gasten), maar ze onderhouden ook het algemene gebouw en het zwembad. In die zin is een vakantiepark schoonmaken een vrij ongewone bedrijfsactiviteit.” Group-f Cleaning & Facility kreeg de opdracht toegekend op basis van de opgebouwde ervaring in de hospitality-wereld. “Terhills Resort is een high-end vakantiepark, dat sterk inzet op de beleving van de gasten. Daarom keken ze uit naar een partner die kan meestappen in dat verhaal.”


Vakantiepark schoonmaken is kwaliteit bieden

Group-f Cleaning & Facility hecht veel belang aan het opleiden en opvolgen van zijn medewerkers. Daarbij komen niet alleen de technieken voor grondig en hygiënisch schoonmaken aan bod. Ook het correcte gebruik van materialen en producten vormt een prioriteit. Gemoedelijke omgangsvormen gaan bij Group-f hand in hand met streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit. “Het is net die gevestigde reputatie die klanten als Center Parks overtuigt om met ons samen te werken,” weet Bart Claessens. “Voor ons Genkse filiaal houdt dat in het hoogseizoen de tewerkstelling van een tachtigtal mensen in. In die zin betekende dit project al snel een solide basis voor de uitbouw van onze activiteiten in Limburg en zelfs Wallonië.”

Het unieke vakantiegevoel

Gasten komen op vakantie naar Terhills Resort voor de ontspanning, het luxegevoel en de natuur. De omgeving straalt rust uit. “Onze teams die het vakantiepark schoonmaken houden wel van die vakantiesfeer. Het lukt ons ook in deze tijden van krapte op de arbeidsmarkt nog steeds om voldoende gemotiveerde medewerkers aan te trekken en te behouden.” Het goede werk van Group-f Cleaning & Facility vond ondertussen weerklank, want ook EuroParcs Zilverstrand sloot een contract af met de groep voor zijn vakantiepark in Mol. “Je merkt dat de sector op de hoogte is van onze knowhow en expertise op dit gebied. Op termijn willen we vanuit Genk wel het volledige Group-f dienstenaanbod verzekeren. Ik heb dus nog werk voor de boeg,” besluit Bart Claessens.

Het totaalaanbod van Group-f Cleaning & Facility houdt naast de professionele schoonmaak van bedrijven, instellingen en hotels ook poetshulp met dienstencheques in. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op of vul het formulier hieronder in.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Group-f Cleaning & Facility

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Group-f Cleaning & Facility

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials