LINDNER_Leaderboard.gif
BIMovation-roadshow toont voordelen van BIM

BIMovation-roadshow toont voordelen van BIM

Opleidingen

Vastleggen, verwerken en toepassen van 3D-scangegevens

FARO, ’s werelds grootste leverancier van 3D-meettechniek en imaging- en realisatietechnologie trekt de boer op met een BIMovation-roadshow. Als corporate sponsor van het Geospatial World Forum 2019, dat van 2 tot 4 april plaatsvindt in Amsterdam, houdt de BIMovation-roadshow daar op 1 april halt als pre-conference evenement.

Meet- en imaging-instrumenten en software

FARO is naar eigen zeggen de meest betrouwbare bron voor 3D-meet- en beeldvormingsoplossingen voor BIM ter wereld. Het bedrijf ontwikkelt en verkoopt computerondersteunde meet- en imaging-instrumenten en ­software voor verschillende verticale markten. Tijdens de roadshow demonstreert het bedrijf de meest recente nieuwe laserscantechnologie en -software en licht het de voordelen toe voor de gebruikers.

Geavanceerde 3D-constructieplanning

Het publiek zal onder andere toegesproken worden door Andreas Gerster, vicepresident Global Construction BIM bij FARO Europe.

"We zijn erg blij om onze technologische oplossingen en geavanceerde techniek van 3D-constructieplanning op de GWF te demonstreren. Het is een geweldige kans om onze capaciteiten te presenteren bij het vastleggen, verwerken en toepassen van 3D-scangegevens gedurende de gehele levenscyclus van het gebouw. Het is ook een kans voor ons om de belangrijkste actoren van de georuimtelijke industrie te ontmoeten,” stelt hij.

De BIMovation-roadshow en het Geospatial World Forum 2019 vinden plaats in het Taets Art & Event Park in Amsterdam. Op de BIMovation Roadshow kan je terecht van 9.30 tot 16.30 uur.

Meer informatie en registratie of via de website van het evenement: www.geospatialworldforum.org

TrainingCenter_KMOinsider_banner_300x250.jpg

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven