LINDNER_Leaderboard.gif
Opleidingen veilig werken BTV Academy

BTV Academy: Leren doe je je leven lang

Veilig werken met alle installaties en toestellen in je bedrijf is een must. Om de veiligheid te garanderen, is het van belang op de hoogte te blijven rond regelgeving, technische voorschriften en best practices. Vanuit 90 jaar ervaring met technische keuringen, is BTV uitstekend geplaatst om jou en je medewerkers op te leiden over veilig werken in je bedrijf.

Opleidingen met 90 jaar ervaring

BTV Academy geeft opleidingen rond veiligheid en kwaliteit. Wij zetten de kennis en expertise van onze ervaren docenten in om die van jezelf en je medewerkers te vergroten. De juiste kennis en gepaste vaardigheden rond veiligheid en kwaliteit zijn immers essentieel voor veilige en kwalitatieve operaties in je bedrijf.

Ruim aanbod

De opleidingen van BTV Academy zijn gebaseerd op expertise over technische installaties die gedurende 90 jaar zorgvuldig werd opgebouwd. BTV verzorgt opleidingen over onder meer:

  • Elektriciteit
  • Mobiele arbeidsmiddelen
  • Werken op hoogte
  • VCA
  • Brandpreventie
  • ISO-kwaliteitsmanagement en veiligheid
  • Preventie
  • Opleidingen energiedeskundige type A

Van ‘eerste hulp op de werkvloer’ en ‘valbeveiliging’, over ‘heftruck’ en ‘graafkraan op rupsen’, tot ‘efficiënte communicatie bij evacuatie’ en ‘schakelen bij hoogspanning: BTV heeft de kennis in huis die je nodig hebt om ongevallen op je werkvloer te vermijden en de veiligheid van je werknemers en jezelf te garanderen.

Opleidingen in heel België

Onze opleidingen organiseren we, voor het gemak van de deelnemers, op locaties in heel België. We geven trainingen in het Nederlands of Frans en vaak ook in het Engels.

Trainingen op maat van je bedrijf

BTV Academy geeft open trainingen waarvoor je je kan inschrijven, maar ontwikkelt ook graag opleidingen op maat van je bedrijf. Tijdens een intakegesprek op je bedrijf, kijken we naar welke noden er zijn. Samen met jou stellen we een opleiding op maat op. Zo komen we tot een interessant leermoment voor al je medewerkers.

Sectoren waarin we actief zijn

De instellingen die al gebruik maakten van de diensten van BTV Academy, vind je in de meest uiteenlopende richtingen. Onze opleidingen zijn populair bij onderwijs, groendiensten, onderhoudsfirma’s, evenementen, horeca, financiële instellingen, openbare diensten zoals OCMW, VVSG, schouwburgen en bioscopen, gezondheidszorg, vastgoedprofessionals, garages, industrie, bouw enzovoort.

Ook voor jou en je bedrijf kunnen en willen we graag het verschil betekenen. Bekijk het opleidingsaanbod online en schrijf je nu in! Inschrijven is gemakkelijk en kan zowel als particulier of als bedrijf. Vragen? Stel ze via het formulier hieronder.

Lees ook

 

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en BTV

Meer weten?

BTV

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • BTV

Ook interessant

Interessante bedrijven