lindner banner set 2 v2 120.jpg
Laura Paemen, Director IFMA Europe

World Work Place Europe meets Facility for Future

Opleidingen

Van 20 tot 22 maart 2019 vindt in de Kromhouthal in Amsterdam het internationaal facility management congres ‘World Work Place Europe meets Facility for Future’ plaats. Organisatoren zijn FMN, de beroepsvereniging voor de facilitaire sector in Nederland, en IFMA, het wereldwijde facility management netwerk.

IFMA

IFMA werd 38 jaar geleden opgericht in Houston, Texas, en telt telt meer dan 25.000 leden wereldwijd.

Lara Paemen, Director IFMA Europe, heeft haar kantoor in Antwerpen: “In 2017 werd de functie van Director Europe gecreëerd om binnen IFMA een Europees aanspreekpunt te hebben dat de link is tussen het hoofdkantoor in Houston en de verschillende landelijke en regionale afdelingen, de zogenaamde ‘chapters’. De meerderheid van die chapters heeft lokale leden voor wie specifiekere facility management behoeften op lokaal vlak ingevuld worden.”

De verantwoordelijken van de verschillende chapters werken nauw samen om kennis uit te wisselen en aan de groei van IFMA Europe bij te dragen. De voorbije jaren was duidelijk geworden dat de studies die in de Verenigde Staten tot stand komen en de Amerikaanse aanpak minder of helemaal niet van toepassing zijn voor de Europese markt.  

In het februarinummer van ‘KMOinsider’ lees je meer over de ambities van IFMA Europe.

Een zeer divers congresprogramma

Iedereen die nieuwe inzichten in facility management met een brede focus wil krijgen, kan zich registreren voor één of meer dagen. Je hoeft dus geen facility manager of lid van IFMA te zijn.

Deze driedaagse hoogmis over facility management is een contentdriven en interactief netwerking en kennisoverdracht event met tal van rondetafelgesprekken en one-to-one meetings.
Allerlei leveranciers van facility diensten en producten, ook instituten gespecialiseerd in veiligheidsopleidingen, maken hun opwachting tijdens het congres.

Op vrijdag 22 maart is er een facility tour gepland met een bezoek aan het Rijksmuseum, de Heineken Experience en The Edge Olympic Deloitte.

De organisatoren mikken op 1.000 tot 1.200 deelnemers gespreid over drie dagen.

Meer info vind je hier

TrainingCenter_KMOinsider_banner_300x250.jpg

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven