LINDNER_Leaderboard.gif

Maximale impact met je signalisatie of reclame? Kleef ze op de vloer!

Partner

Worden je signalisatie of reclameboodschappen op de muur of aan het plafond echt bekeken? Of is de blik van voorbijgangers toch vooral op de grond gericht? De kans is groot dat dat laatste het geval is. We kijken namelijk als van nature voor ons uit en naar de grond om eventuele hindernissen op te sporen. Tegelijk zijn veel mensen zodanig aan hun smartphone gekluisterd dat ze ook tijdens het wandelen naar beneden kijken om hun scherm in het oog te houden. Daarom is het een uitstekend idee om je reclameboodschappen of veiligheidsmarkeringen op de grond aan te brengen.

Als specialist in signalisatie is Group Beyers ook je partner voor de zelfklevende vloersignalisatie van Applied Media. Dit product is gemaakt uit Kaltplastik en kun je zowel binnen als buiten snel en eenvoudig aanbrengen op de meeste types ondergrond. Het sterke materiaal is bestand tegen maanden of zelfs jaren van passage van voetgangers en voertuigen. Applied Media kan volledig op maat ontworpen en versneden worden. Via digitale druk kun je er al je ontwerpen in kleur op laten drukken. En maak je geen zorgen over de zon: dankzij een speciale uv-bestendige film blijven de kleuren behouden. De signalisatie is makkelijk te onderhouden: buiten spoelt de regen je ontwerp zelfs gewoon schoon. Bovendien is het materiaal antislip, waardoor struikelgevaar uitgesloten is. Naderhand is Applied Media eenvoudig te verwijderen.

Toepassingen

Applied Media is geschikt voor een brede waaier aan toepassingen, zowel binnen als buiten:

Signalisatie en veiligheid

De vloersignalisatie verhoogt zowel binnen als buiten de veiligheid door passanten en werknemers op gevaarlijke situaties te wijzen en het verkeer te geleiden. Denk maar aan:

  • Tijdelijke wegmarkeringen en wegwijzers,
  • Het onzichtbaar maken van bestaande wegmarkeringen,
  • Het afbakenen van parkings,
  • Signalisatie op de werkvloer in een magazijn of productieruimte,
  • Oversteekplaatsen voor voetgangers
  • Verkeerstekens zoals haaientanden en verbods- en gebodsborden op de vloer.

Dankzij de antislipwerking zorgt Applied Media er bovendien voor dat mensen niet kunnen uitglijden op de gladde vloer in je gebouw of natte tegels buiten op je terrein.

Reclame

Zowel binnen als buiten zet je je merk of je aanbod op een originele manier in de kijker met Applied Media. Een grote, kleurrijke reclameboodschap op de grond trekt gegarandeerd de aandacht, zelfs van een voorbijganger die verdiept is in het scherm van zijn of haar smartphone. In de Londense metro is Applied Media zelfs niet meer weg te denken. Wanneer je de vloersignalisatie aanbrengt op de stoep voor je zaak, werkt Applied Media als een soort rode loper en leid je je klanten meteen je zaak binnen. Binnenin een winkelruimte, shoppingcenter of een autoconcessie of tijdens een event kun je de signalisatie gebruiken om bezoekers de weg te wijzen naar een product in de kijker of een uitzonderlijk aanbod. De enige limiet is jouw creativiteit!

Ook onderhoud

De specialisten van Group Beyers bereiden de ondergrond voor en brengen Applied Media snel en zorgvuldig aan in je bedrijf of op je terrein. Dankzij het duurzame materiaal geniet je voor lange tijd van je nieuwe signalisatie of tijdelijke, opvallende reclameboodschap. Heb je toch een onderhoud of retoucheerwerk nodig? Ook daarvoor staat Group Beyers paraat.

Maak het verschil met reclame en signalisatie op de vloer, geplaatst door Group Beyers. Wedden dat passanten je boodschap zullen zien? Meer weten? Stel je vraag via het formulier hieronder!

Meer weten?

Group Beyers logo

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Group Beyers

Ook interessant

Interessante bedrijven