LINDNER_Leaderboard.gif

Zonder brokken en krassen parkeren in een parkeergarage dankzij de Pillar Car Protector

Partner

Iedereen die wel eens met de wagen een overdekte parking binnenrijdt, kent het wel: smalle doorgangen, scherpe bochten, kleine parkeerplaatsen … en overal betonnen of metalen kolommen. Hoe voorzichtig jij of je medewerkers ook rijden, vroeg of laat bots je toch met je bumper of de deur tegen een paal. De kosten bij lakschade of deuken aan carrosserie zijn niet min, zeker niet als je over een hele vloot bedrijfswagens beschikt. Ook schade aan de parkinginfrastructuur kan vervelende financiële gevolgen hebben. De oplossing? Pak je pilaren in!

Pillar Car Protector beschermt wagens en parking

De Pillar Car Protector, verkrijgbaar bij Group Beyers, beschermt zowel voertuigen als kolommen tegen beschadigingen bij een aanrijding aan lage snelheid. Denk maar aan lakschade of deuken in de carrosserie, breuken in het beton of vervormingen aan metalen pilaren. Het systeem is een slimme en complete oplossing voor je parkeergarage of magazijn en past zowel rond ronde als rechthoekige kolommen. De kern van de Pillar Car Protector is een mat van 3 cm dik die bestaat uit geluidswerend materiaal dat de impact van een botsing absorbeert. Standaard is de mat 150 cm hoog, zodat zowel bumpers als spiegels en deuren beschermd blijven. Ook andere maten zijn mogelijk.

Volledig personaliseerbaar

Over de mat wordt een strak zeildoek gespannen, waardoor de mat rond de pilaar blijft zitten. Het zeildoek komt in een standaardkleur, maar kan ook volledig bedrukt worden. Op die manier kun je een pilaar of zelfs je hele parkeergarage personaliseren. Je draagt je merk op een originele manier uit en zet een product of een tijdelijk aanbod in de verf. Bezoekers kunnen niet naast je merk kijken wanneer ze de parking binnenrijden. Tegelijk zijn hun wagens (en die van je medewerkers) én je infrastructuur beschermd tegen parkeeraanrijdingen.

Ook op wanden

De Pillar Car Protector kan ook op vlakke muren worden aangebracht. Dat is vooral handig in smalle parkeerplaatsen of smalle garageboxen, waar het risico op lakschade bij het openen van de autodeur niet onbestaande is.

Complete oplossing

De Pillar Car Protector kan eenvoudig vervangen of verwijderd worden. Bovendien is het materiaal brandvertragend en bestand tegen verrotting. Het systeem verhoogt dus de brandveiligheid en is ook ideaal geschikt voor de soms vochtige omgeving in een parkeergarage.

Als specialist in veiligheid en signalisatie in bedrijfsomgevingen is Group Beyers je partner om je parkeergarage uit te rusten met Pillar Car Protectors. Van voorontwerp tot plaatsing en onderhoud, Group Beyers maakt van je parking een veilige en visueel aantrekkelijke omgeving.

Meer weten? Stel je vraag rechtstreeks via het formulier hieronder!

Lees ook

Meer weten?

Group Beyers logo

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Group Beyers

Ook interessant

Interessante bedrijven