Schoonmaken is een vak

Facility

Geregeld horen we berichten in de media over de slechte staat van onze wegen. De oorzaak hiervoor valt niet ver te zoeken. In het verleden heeft de overheid immers niet voldoende geïnvesteerd in structureel onderhoud.

En of het nu om wegen of andere infrastructuur of de werkomgeving gaat: alles dient regelmatig met kennis van zaken onderhouden te worden. En dat vraagt vakmanschap. Bij professioneel schoonmaken is dat niet anders.

Schoonmaken kan toch iedereen ?

Iedereen die zijn huis op orde heeft, denkt ook te weten hoe je een kantoor van 10.000 m² moet schoonmaken. Maar professioneel schoonmaken is toch wel wat anders. Het is grootschaliger, we gebruiken andere middelen en materialen en er wordt een zekere expertise van ons verwacht. Om maar te zwijgen over gespecialiseerde schoonmaak of bijvoorbeeld het reinigen van cleanrooms.

Vakmanschap

Hoe bereikt een schoonmaakbedrijf zoals Care dat vakmanschap? Door de juiste mensen aan te trekken: mensen die bewust kiezen voor het vak. Niet alleen de schoonmakers en teamleiders dragen vakmanschap uit. Het zit op alle niveaus in het bedrijf: de directeur die weet wat er op de werkvloer speelt, de salesmanager die precies offreert wat er nodig is, de personeelsadministratie die de vele contracten en –veranderingen correct beheert en de calculator die een haalbare berekening maakt.

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Wilt u meer weten?