LINDNER_Leaderboard.gif

De online ‘one-stop-shopping-place’ voor veiligheid

Op een kleine 20 jaar tijd daalde het aantal inbraken in handelszaken en bedrijven van 27.204 (2000) naar 11.750 (2018). Die daling kwam niet vanzelf, maar loopt samen met een stijgend bewustzijn bij zaakvoerders op vlak van veiligheid met heel wat investeringen tot gevolg. Wanneer je van plan bent om je beveiliging (verder) op te schroeven, neem je best een kijkje op de webshop van BLOK Security. Het bedrijf uit Herentals biedt er één van de grootste gamma’s aan op vlak van beveiliging in België.

Compleet gamma

In de webshop verkoopt BLOK Security een groot gamma sloten, sleutels, kluizen en andere producten op vlak van veiligheid. Ook de meest moderne elektronische cilindersloten kun je er aanschaffen. Een greep uit het aanbod:

 1. Cilindersloten

BLOK Security biedt zowel mechanische als elektronische cilindersloten aan met een aanbod topmerken op gebied van elektronische toegangscontrole. Desgewenst kun je een beroep doen op de montagedienst van BLOK Security voor de installatie.

 1. BLOK box

Een BLOK box is gesneden brood voor bedrijven, winkels, handelaars en webshopverkopers die tijdens of na de openingsuren goederen willen laten afhalen. Klanten kunnen na het ingeven van hun code de goederen uit de box halen. Deze box is ook ideaal om contact te vermijden tijdens de coronacrisis.

 1. Sleutels op code

Sleutels op code kunnen enkel gekopieerd worden mits een certificaat kan voorgelegd worden. Zo ben je zeker dat niemand een kopie kan nemen.

 1. Voertuigbeveiliging

Inbraak in je bestelwagens? Geef dieven geen kans door de installatie van een extra slot op de laadklep van je bestelwagen.

 1. Elektronische beveiliging

Ook op vlak van elektronische beveiliging heeft BLOK Security heel wat in huis. Camera’s, codeklavieren, videofonie, alarmen en rook- en gasdetectors.

 1. Kluizen en brandkasten

Ter preventie van diefstal worden geld en andere waardevolle voorwerpen bewaard in kluizen en brandkasten. Je vindt een uitgebreid gamma op de webshop.

 1.  Inbraakbeveiligingen

Doorgaans raken dieven binnen door het forceren van ramen en deuren. Je kan het extra moeilijk maken voor hen door ook hier inbraakbeveiliging te voorzien.

 1. Diverse

BLOK Security biedt ook nog andere zaken zoals hangsloten en kettingen, poortautomatisatie en batterijen.

 1. Preventie Corona

Om de veiligheid te waarborgen – op vlak van besmetting – heeft BLOK Security heel wat preventieve producten ter beschikking:

 • Schermen
 • Ontsmetting en bescherming
 • Signalisatie
 • Luchtzuivering

Interesse? Surf dan snel naar de webshop van BLOK Security via deze link.

Meer lezen:

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en BLOK Security

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • BLOK Security

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials