lindner banner set 2 v2 120.jpg
Lockers met intelligent sleutel- of badgesysteem

Discrete en veilige opbergsystemen kennen toepassing in veel sectoren

Security

Veilige opbergsystemen, brand- en inbraakwerende safes en lockers vinden in heel wat sectoren een toepassing. In woonzorgcentra, ziekenhuizen, hotels, sport- en wellness centra, bedrijven en scholen zijn safes en/of lockers essentieel voor het personeel en de klanten, patiënten, studenten, enz. waarin ze persoonlijke zaken kunnen opbergen. Verschillende beveiligingsbedrijven leggen zich hierop toe.

Brand- en inbraakwerende safes

Standaard brandkasten bestaan in vele maten en gewichten, van standaardproducten tot maatwerk. Afhankelijk van de toepassing zijn er brandkasten van 50 tot 2.000 kg. Meer en meer vind je ook garderobekasten, lockerkasten en laptopkasten die uitgerust kunnen worden met toegangscontrole. Lockers kunnen voorzien worden van mechanische sloten of elektronische codesloten die je met een tag of badge kan openen.

Lockers

Lockers met mechanische sloten vragen geen onderhoud. Ze kunnen met de noodsleutel op elk moment geopend worden. Mechanische sloten zonder noodsleutel zijn ook beschikbaar. Er bestaan ook elektronische sloten en RFID-badge sloten. Aan RFID-badge sloten kunnen betaaloplossingen gekoppeld worden. Dit zijn ideale totaaloplossingen voor scholen, sportverenigingen, bedrijfsrestaurants, ... De betalingen van de leden en bezoekers worden op die manier geautomatiseerd. Het is mogelijk de online betaalsoftware te koppelen aan de kassa’s van b.v. het bedrijfsrestaurant, drank- en snoepautomaten, koffie- en kopieerapparaten, etc. Een volledig digitaal overzicht van alle transacties op alle toestellen is op elk moment raadpleegbaar.  Andere opties zijn cilindersloten en sloten voorbereid voor hangsloten.

Intelligent sleutel- of badge managementsysteem

Een intelligent sleutel- of badge managementsysteem is interessant om volledige controle te krijgen over wie wanneer welke sleutel of badge gebruikt. In één oogopslag kan je zien wie op welk tijdstip welke sleutel of badge gebruikt heeft. De registratie van gebruikers, groepen en sleutels gebeurt eenvoudig en heel snel. Het systeem is ook beschikbaar als webapplicatie.

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven