LINDNER_Leaderboard.gif

Veiligheidsbedrijf Locs Hasselt verhuist en investeert in verdere groei

Security

Twee en een half jaar geleden werd veiligheidsbedrijf Locs met vestigingen in Hasselt, Lanaken, Sint-Truiden en Brussel overgenomen. Eigenaars Pieter Jans en Hélène Durot zijn klaar voor de volgende uitdaging: de verhuis van de Hasseltse showroom naar een nieuw en groter pand én geschikte werkkrachten aanwerven.  

Eigen atelier voor inbraakwerende ramen en deuren

“Locs doet het goed sinds onze overname van het bedrijf en we willen graag verdergaan op dit elan”, vertelt Pieter Jans.  
In 2017, het eerste jaar na de overname, steeg de omzet met meer dan tien procent. “Dat is in de eerste plaats te danken aan een sterk en hecht team dat er elke dag voor gaat om onze klanten tevreden te stellen. Een andere grote troef is ons eigen atelier voor maatwerk in inbraak- en kogelwerende stalen ramen en deuren. Hiermee kunnen we echt kwalitatieve oplossingen bieden die verder gaan dan de meeste collega’s”. 

Beveiliging voor bedrijven en particulieren

Locs is gespecialiseerd in beveiliging en richt zich tot de bedrijfs- en particuliere markt. Stalen veiligheidsdeuren, kluizen, toegangscontrole, slotenmakerij en high risk security behoren tot het productgamma en de dienstverlening.  Het bedrijf bestaat sinds 1993 en telt momenteel 14 werknemers. Naast het atelier, de kantoren en showroom in Hasselt, zijn er nog een showroom in Lanaken en servicepunten in Sint-Truiden en Brussel.

Meer ruimte én nieuwe medewerkers nodig

Met het oog op verdere groei heeft Locs Hasselt nood aan meer en modernere ruimte. De oplossing bleek niet ver van de huidige locatie te liggen. Pieter Jans: “We wijken op de Diepenbekerweg uit van huisnummer 8 naar 30. De effectieve verhuis staat gepland voor begin november.”

Locs kocht er een kantorencomplex met industriële ruimtes waarin zij zowel hun toonzaal, atelier als kantoorruimte kunnen vergroten. Naast Locs zijn er nog andere bedrijven gehuisvest in het gebouw. “De toekomstgerichte investering in het nieuwe gebouw is voor ons een logische zet. Beveiliging is een thema dat steeds meer aan belang wint in onze samenleving. Daar kunnen we niet naast. Het vertrouwen verdienen van onze klanten, is iets waar we elke dag hard voor werken en is van uiterst belang in onze sector. Met deze stap kijken we positief naar de toekomst. Projecten worden alsmaar groter en technisch moeilijker, maar we gaan die uitdagingen graag aan.”

Om zich hierop voor te bereiden, is Jans nog op zoek naar extra techniekers voor de buitendienst die zowel mechanisch als elektrisch zeer sterk zijn.

banner-2.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials