Serviced office: een kantoor op maat mét volledige ontzorging

Bij BluePoint kan je op 3 locaties events veilig laten doorgaan. Maar ook voor een ‘serviced office’ kan je bij hen terecht. We leggen uit wat dit eigenlijk is en wat de troeven zijn van het BluePoint Business Center.

Wat betekent serviced office?

Wat is een ‘serviced office’ eigenlijk? Het gaat om een kantoor helemaal op maat van jouw bedrijf. En de praktische regelingen? Daarmee moet jij je niet meer bezighouden. Zo kan jij je volledig focussen op je business! Hiervoor betaal je eenvoudigweg een all-in-one prijs.

Kantoorruimte bij BluePoint

BluePoint heeft 55.000m² kantoorruimte verspreid over 3 locaties: Antwerpen, Brussel en Luik. Je kan er als bedrijf terecht voor de huur van privékantoren variërend van 15 tot 400m² en dit voor korte of lange duur.

Flexibiliteit is hierbij een grote troef van BluePoint. Veranderen de plannen van je bedrijf? Dan kan je switchen naar een grotere of kleinere ruimte. Ook de huurcontracten zijn flexibel zodat je niet gebonden bent aan een standaard contract van 3-6-9 jaar. Zo is snel schakelen geen probleem.

Lees het interview met Kathleen Van Genechten van BluePoint

Waarom kiezen voor een serviced office bij BluePoint?

mtech+, een loopbaanfonds actief in de metaal- en technologische industrie, heeft een serviced office in het BluePoint Business Center Brussel, gelegen aan de rand van de stad. Kris Van Eeckhout, coördinator bij mtech+, vertelt:

“In de middag lunchen we lekker in het Blue’s Corner bedrijfsrestaurant, ons kantoor is makkelijk bereikbaar én collega’s kunnen makkelijk parkeren in de ondergrondse parking, zelfs met hun elektrische wagen. Ideaal, toch?”


Kris is ook fan van de all-in-one prijs van hun serviced office. Hij moet zich niet bezighouden met zaken zoals een elektriciteitsfactuur of printeronderhoud. Financiële verrassingen? Die zijn er niet! Nog een voordeel van de all-in-one prijs: in die prijs zit óók de opzet van het kantoor:

“Uiteraard kost een nieuw kantoor geld maar de prijs viel écht goed mee. Bovendien konden we in één keer alles samenvoegen. Van eerste design-idee tot nieuwe bureaustoel.”


De beschikbare diensten bij BluePoint

Ga je voor een serviced office bij BluePoint? Dan kan je als kantoorhuurder, afhankelijk van de locatie, deze diensten gebruiken:

 • 24/24 vast kantoor (met badge toegankelijk)
 • ondergrondse parking, onthaal, receptie, vergaderzalen, douches, postverwerking
 • catering en kitchenette
 • bedrijfsrestaurant en zelfbedieningsrestaurant
 • de nodige technologische snufjes: iron wifi, een beveiligd IT-netwerk, printers met toegangscode en printshop
 • een facility team dat je volledig begeleidt
 • BluePoint Conference Center
 • terras en tuin
 • onderhoud en schoonmaak

Ben je op zoek naar een serviced office? Maak gerust gebruik van de expertise van BluePoint en stel hen je vraag. Bel naar +32 2 706 88 00, stuur hen een e-mail of vul onderstaand formulier in.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en BluePoint

Meer weten?

Bluepoint

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

 • BluePoint Antwerpen
 • BluePoint Brussels

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials