Skybar Mr. Sato: ‘place to be’ voor jouw business event met 360º-uitzicht over Gent

Vergaderen, shared dining of aperitieven met collega’s? Het kan allemaal op de tiende verdieping van het Van der Valk Hotel Gent. Skybar Mr. Sato is niet alleen een unieke locatie om in het weekend met familie of vrienden te genieten van de Aziatische keuken. Het hotel biedt op hun rooftop ook een tal van opportuniteiten voor bedrijven van zondag tot en met woensdag: van een business event met business partners tot een bedrijfsevent met je ganse team.

Vergaderen vanop skybar Mr. Sato in Gent

Ben je op zoek naar een plaats voor een stijlvol business event? Dan is de rooftop bar van het Van der Valk Hotel Gent de ‘place to be’. Kom je terecht op de tiende verdieping van het hotel dan vind je links het restaurant waar je je business partners kunt verwennen met Aziatische shared dining of het Aziatisch menu van de chef. Overleg je liever met zakenpartners terwijl je geniet van een heerlijke cocktail, dan neem je plaats in de rechterzijde van de Gentse rooftop bar.

Skybar Van der Valk Gent: unieke rooftop bar voor je bedrijfsevent

Hef je graag een heerlijk cocktailglas met al je medewerkers? Mr. Sato in Gent biedt een uitzonderlijke ervaring voor je ganse team. Vanop een stijlvolle locatie zie je de zon wegzakken achter de skyline van de stad. En dit terwijl een dj wat leuke plaatjes draait. Het 360 graden uitzicht over Gent krijgt dan ook voor niets een overvloed aan positieve reacties.

Ontdek de nieuwe kaart

Sinds de opening is skybar Mr. Sato in Gent een groot succes. Toch voerde Chef Takehiko Sato al enkele veranderingen door aan de menukaart. Ook de cocktailkaart krijgt 4 keer per jaar een update. Vandaag kan je er van donderdag tot en met zaterdag proeven van de Japanse keuken en de beste cocktails in Gent en verre omstreken. Het is bijna onmogelijk dat er geen drankje op de kaart staat dat jou niet kan bekoren.

Mr. Sato afhuren

Dat zakelijke gasten, toeristen en Gentenaars dagelijks bij Van der Valk Hotel Gent terecht kunnen voor een unieke hotelbeleving, wist je ongetwijfeld al. Maar wist je dat je er ook een heleboel uitgeruste meeting rooms en zalen vindt?

Wil je je meetings naar een ander niveau brengen? Elke andere dag naast donderdag, vrijdag en zaterdag, kun je de skybar van Van der Valk Hotel Gent huren voor een vergadering, receptie of ander bedrijfsevenement. Zo’n 200 personen kunnen er samen in privésfeer genieten van een heerlijke cocktail en een prachtig uitzicht.

De skybar boeken voor je meeting, receptie en bedrijfsevent met of zonder overnachting? Contacteer Van der Valk Hotel Gent via onderstaand invulformulier.

Lees meer:

Ontdek de nieuwe Skybar Gent

De Skybar van Van der Valk Gent: pronkstuk met Aziatische keuken

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Van der Valk Hotel Gent

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Van der Valk Hotel Gent

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials