LINDNER_Leaderboard.gif

Van basisonderhoud tot totale ontzorging: er is altijd een expert voor jouw bedrijf

Als bedrijfsleider weet je hoe belangrijk het is om je installaties steeds goed te onderhouden. In de eerste plaats is dit onderhoud gebonden aan wettelijke bepalingen. Ten tweede zorg je met een regelmatig onderhoud voor een kwaliteitsvolle en gezonde werkomgeving. Je wapent jezelf er ook mee tegen grote, onvoorziene kosten als gevolg van schade en herstellingen. Je doet dus best beroep op gespecialiseerde technici. Maar waar vind je zo’n experten? En wat kunnen zij voor jou betekenen?

Onderhoud op maat

Als één van de belangrijkste spelers op het vlak van Facility Management, levert VINCI Facilities een breed gamma aan onderhoudsdiensten. Wij werken graag op maat van de wensen van onze klant. Hieronder lichten we kort enkele van de diverse mogelijkheden toe.

- Preventief onderhoud

Het startpakket van VINCI Facilities omvat alle wettelijke verplichtingen zoals het tijdig vervangen van luchtfilters en andere onderdelen en indien nodig een aantal preventieve meetcampagnes.

- Correctief onderhoud

Hierin zitten ook interventies en herstellingswerken vervat zonder het gebruik van materialen. Indien nodig zal hiervoor een bijkomende offerte worden opgesteld om het probleem te verhelpen.

- Totale waarborg

Bij dit dienstenpakket zullen technici volledige interventies en herstellingen doen met inbegrip van onderdelen en materialen tot een bepaalde levensduur. Ook de vervanging van componenten zit hierin inbegrepen.

- Energiecomponent

Wanneer een bedrijf hiervoor kiest, kan VINCI Facilities de installaties ook opvolgen op vlak van energie-efficiëntie en deze waar mogelijk energiezuiniger maken.

Naast deze mogelijkheden kan je ook terecht voor contracten op maat, zodat VINCI Facilities volledig tegemoet kan komen aan de wensen van onze klant. Alles wordt steeds uitgevoerd door gespecialiseerde technici die de installaties in jouw bedrijf door en door kennen.

Altijd een gespecialiseerd technicus voor jouw bedrijf

Om dit dienstenpakket op een kwalitatieve manier tot bij de klant te brengen rekent VINCI Facilities op de expertise van een uitgebreid team van techniekers. Volgens Bert Callens, Business Development Manager bij VINCI Facilities zijn deze techniekers onmisbaar voor het bedrijf.

Bert Callens: “Onze geschoolde techniekers zijn de belangrijkste factoren in het geheel. Zij zijn immers het eerste contact bij onze klanten. Het is noodzakelijk dat zij perfect werk kunnen leveren om zo mee te kunnen zorgen voor tevreden klanten. Daarom investeren wij voortdurend in opleiding. Zelfs wanneer je een basiscontract hebt bij VINCI Facilities, krijg je een technieker over de vloer die mogelijke problemen kan aanpakken en bijvoorbeeld de installatie energetisch kan optimaliseren, enzovoort. Zo zullen onze klanten ook in het basispakket van een uitgebreid aanbod kunnen genieten.”

VINCI Facilities: een multinational met de structuur van een kmo

De structuur van VINCI Facilities speelt een grote rol in de manier en kwaliteit van werken. Bert Callens: “We vinden het belangrijk dat we een goede relatie kunnen uitbouwen met onze klanten en dat we dicht bij onze klanten aanwezig zijn. Daarom hebben we verschillende vestigingen in het hele land met een klantenportefeuille in dezelfde regio. Zo kunnen we onze technici lokaal tewerkstellen. Dit is goed voor de klant én voor de technieker.

Bovendien werken onze technici volledig autonoom en krijgt een klant meestal dezelfde expert over de vloer. Zo zorgen we ervoor dat we problemen snel en efficiënt kunnen oplossen.”

Wil jij meer informatie over de onderhoudscontracten van VINCI Facilities? Neem meteen contact op via dit invulformulier.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en VINCI Facilities

Meer weten?

VINCI Facilities

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • VINCI Facilities

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials