LINDNER_Leaderboard.gif

Verwen je thuiswerkers met lekkere koffie en thee

Facility

Miko Coffee Service, de specialist in koffie en koffiemachines voor bedrijven, heeft een webshop gelanceerd waarop particulieren verschillende koffiemerken kunnen ontdekken. Als werkgever kan je een speciale kortingscode aanvragen specifiek voor jouw bedrijf, zodat je medewerkers thuis voordelig van een lekkere kop koffie of thee kunnen genieten. Koffie- of theepakketjes bij hen laten afzetten kan natuurlijk ook.

De babbel aan de koffiemachine, het is een van de dingen die je medewerkers het meeste missen nu ze niet of slechts sporadisch op kantoor kunnen werken. Dat gemis verzachten kan je door hen je bedrijfscode te bezorgen zodat ze met een mooie korting koffie, thee, melk, suiker, koekjes… online kunnen bestellen en laten bezorgen via www.coffeeathome.be.

Online koffie bestellen met korting

Zo kunnen je werknemers thuis ook van een heerlijke koffiepauze genieten. Al wat ze moeten doen, is zich eenmalig inloggen met de bedrijfscode en een profiel aanmaken. Ze krijgen zo een exclusieve selectie aan interessante prijzen te zien. Bij elke bestelling genieten ze opnieuw van de bedrijfskorting.

Op coffeeathome.be vind je alle merken van Miko: niet alleen de Belgische merken, maar ook de merken die Miko internationaal voert, verschillende Fairtrade en biomerken. De koffie is verkrijgbaar in bonen, gemalen, capsules of pads. Miko heeft ook thee, wel 14 verschillende soorten, hoofdzakelijk Fairtrade.

Interessante online koffie promoties

Er staan altijd een aantal interessante promopakketten online en leuke cadeauverpakkingen, ook voor speciale gelegenheden zoals Moederdag, Vaderdag,…

Verder is het mogelijk om ook suiker, melk, koekjes online te bestellen alsook kopjes, glazen, bewaardozen… zodat je thuis ook een gezellige coffee corner kan inrichten.

Welk koffietype ben jij?

Op coffeeathome.be kan je snel ontdekken welk koffieprofiel je hebt. Door 5 vragen te beantwoorden, kom je te weten of je eerder een traditionele koffiedrinker bent of open staat voor nieuwe smaken. Aan de hand van je type kan je een aantal merken uitproberen. Door je koffieprofiel aan te maken, val je ook nooit zonder koffie. Je wordt herinnerd wanneer je zonder koffie dreigt te vallen zodat je tijdig kan bijstellen.

Surf snel naar coffeeathome.be.

banner-2.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials