LINDNER_Leaderboard.gif

WTC Antwerp Business Lounge: business hub op maat van de internationale ondernemer

Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp onderging onlangs een ware metamorfose. In een stijlvolle en exclusieve Urban Chique-setting vinden zakenlui alle faciliteiten die ze nodig hebben: van luxueuze slaapkamers tot een eersteklas restaurant en 360° bar. Ook beschikt het hotel over vergaderruimtes met state-of-the-art technologie en de kans om ontspannen te netwerken tijdens de wekelijkse afterwork drink. Iedere donderdag en vrijdag vindt deze plaats tussen 17u en 22u onder begeleiding van Live lounge DJ: DJ Romaxx. Daarnaast serveert het hotel zijn gasten tussen 17u en 19u complimentary bites tijdens deze afterwork drink. Nieuw in de lobby is de World Trade Centre Antwerp Business Lounge, een co-workingspace en meeting point waar ondernemers in een relaxte atmosfeer kunnen werken en vergaderen.

Hightech co-working en vergaderen in hartje Antwerpen

Achter de gloednieuwe lobby op de begane grond in Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp vind je nu de WTC Antwerp Business Lounge. Deze lounge onderstreept de samenwerking tussen het hotel en World Trade Center. Ze biedt alles wat een hedendaagse ondernemer zich wensen kan, overgoten met de klasse, service en hospitality die je van Lindner gewoon bent.

  • In de prachtig ontworpen co-workingspace kun je geconcentreerd werken of een kleinschalige, informele meeting houden. Typisch voor co-workingspaces is bovendien dat je in contact komt met andere ondernemers. Zo breid je je netwerk uit, kun je leren uit elkaars ervaring en ontstaan er nieuwe businessopportuniteiten. In de ruimte vind je uiteraard alle zakelijke faciliteiten, zoals high speed wifi en multifunctionals. Geprivatiseerde meetings houd je in de WTC Executive Lounge, een meeting room voor zestien personen met alle vergaderfaciliteiten, inclusief spraakbesturing via Alexa.
  • Het stijlvolle Urban Chique-design van de Business Lounge boost gegarandeerd je productiviteit en creativiteit.
  • Tijdens pauzes geniet je van koffie, thee of frisdranken in de coffee corner. De cateringdienst voorziet ’s ochtends, in de voormiddag en de namiddag ook coffee breaks in buffetvorm. Zin in een ontbijt, een zakelijke lunch of een diner? Daarvoor kun je terecht in het restaurant op de 1ste verdieping. Zo geniet je zonder zorgen van een productieve dag zakendoen.
  • WTC-leden kunnen er bovendien gebruikmaken van een postbusdienst en er de maatschappelijke zetel van hun onderneming vestigen.

Zakelijke faciliteiten voor elke ondernemer

De WTC Antwerp Business Lounge is aan bijzonder voordelige voorwaarden toegankelijk voor WTC-leden en hotelgasten. Ook als je nog geen lid bent van WTC of niet overnacht in Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp, kun je gebruik maken van de co-working- en meetingfaciliteiten. Er zijn verschillende formules, van een arrangement voor eenmalig gebruik van de co-working space tot onbeperkte toegang tijdens de werkuren (07:00 tot 21:00).

Gebruikers die opteren voor een abonnementsformule, genieten bovendien van korting op hun lidmaatschap van WTC. Daarnaast zijn er voor hen tal van extra’s, zoals toegang tot evenementen of het gebruik van de wellness en fitness.

Ben je al lid van WTC? Of heb je als ondernemer internationale ambities en wil je werken in een context die internationale business uitstraalt? Of zoek je een comfortabele, stijlvolle plek om in alle rust te werken in het hart van een zakelijke metropool als Antwerpen, vlakbij het Centraal Station? De WTC Business Lounge in Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp is de perfecte locatie voor jou! Ontdek meteen de voorwaarden en reserveer je werkplek!

Lees ook

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp

Meer weten?

Lindner WTC hotel & city lounge Antwerp

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp

Ook interessant

Interessante bedrijven