LINDNER_Leaderboard.gif

WTC Antwerp Business Lounge: co-working, meetings en netwerken

Partner

Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp voegt een nieuwe highlight toe aan zijn aanbod voor businessklanten. Om de samenwerking met World Trade Center in de kijker te zetten, opende het recent de WTC Antwerp Business Lounge. Als hedendaags ondernemer vind je in deze lounge met meeting rooms en co-working spaces alles wat je je wensen kan, overgoten met de vertrouwde klasse, service en hospitality van Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp. Tijd om nader kennis te maken met het aanbod en de voordelen van een lidmaatschap!

The future of working and meeting in Antwerp!

Een hele generatie jonge ondernemers kiest voor flexibele werkplekken in een gedeelde kantoorruimte. Ook in Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp vind je vanaf nu co-workingfaciliteiten en flexwerkplekken. Je kunt er de hele dag geconcentreerd werken en kleinschalige bijeenkomsten houden in discrete meeting booths. Typisch aan co-workingspaces is dat je er voortdurend in contact komt met andere ondernemers. Die contacten kunnen vervolgens tot interessante nieuwe zakelijke opportuniteiten leiden.

Wil je een grotere vergadering organiseren? Dan huur je de WTC Antwerp Executive Lounge. Deze afgezonderde boardroom biedt plaats aan 16 personen en beschikt over de nieuwste hightech faciliteiten, zoals een smartboard en spraakbesturing via Alexa!

De WTC Antwerp Business Lounge biedt verder alles wat een moderne ondernemer nodig heeft: supersnel internet, een copy-, scan-, print- en fax-service, secretariaatsservice en postbehandeling en zelfs de mogelijkheid om de maatschappelijke zetel van je onderneming te vestigen. Maak indruk op je klanten met een representatief adres in een toonaangevende omgeving. Ook wie geen lid is van WTC of niet overnacht in het hotel, kan terecht in de WTC Antwerp Business Lounge. Met de abonnementsformule geniet je van tal van extra’s en krijg je een korting op je lidmaatschap van het WTC.

Relaxen en netwerken, food & drinks inbegrepen

Tussen het productieve werk door heb je uiteraard nood aan ontspanning. Dat doe je in de lounge area, met zijn comfortabele fauteuils en huiselijke atmosfeer. Het geheel baadt in een trendy Urban Chique-stijl. De lounge is uiteraard ook de ideale plek om informeel te netwerken met andere ondernemers. Intussen laat je je laptop veilig achter in een locker met oplaadpunt, zodat je na de pauze weer met volle batterijen aan de slag kunt.

In de WTC Antwerp Business Lounge kun je de hele dag genieten van een gamma gevarieerde luxehapjes, koffie, thee en softdrinks. Al dat lekkers is inbegrepen in de prijs. Zin in meer? In het Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp kun je uiteraard heerlijk ontbijten, lunchen en dineren – aan een voordelig tarief.

Wie helemaal wil relaxen, kan gratis gebruik maken van de sauna en fitness. Je geniet intussen van een uniek uitzicht over de Antwerpse skyline. De ultieme manier om even uit te blazen tijdens een productieve werkdag.

Ontdek de memberships voor de WTC Antwerp Business Lounge

Dankzij verschillende pakketten – WTC Flex, WTC Explorer en WTC Executive – heeft Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp een passende formule voor iedere ondernemer. Of je nu af en toe een werkplek nodig hebt of net regelmatig in een kantoor wil werken, wil beschikken over kwalitatieve kantoorfaciliteiten, op zoek bent naar een representatief adres om je onderneming te vestigen, wil vergaderen met je zakenrelaties of je netwerk wil uitbreiden. Vanaf € 25,00 kun je terecht in een unieke omgeving waar je gezien wil worden.

Afhankelijk van je pakket krijg je bijkomende voordelen bij Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp, zoals kortingen op een hotelkamer of zaalhuur. Bovendien kun je ook aan voordelige voorwaarden lid worden van World Trade Center Antwerp. Op die manier krijg je toegang tot een toonaangevend internationaal businessnetwerk met een lokaal karakter.

Maak kennis met de formules

Ontdek vandaag nog de unieke mogelijkheden van de WTC Antwerp Business Lounge in Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp. Vlakbij het station Antwerpen-Centraal vind je deze perfect gelegen en moderne werkplek die je onderneming naar the next level tilt.

Meer weten? Stel je vraag rechtstreeks via het formulier hieronder!

Meer weten?

Lindner WTC hotel & city lounge Antwerp

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp

Ook interessant

Interessante bedrijven