LINDNER_Leaderboard.gif

ZAFA interieurstudio realiseert unieke kantoorinrichting voor Ausy in samenwerking met Kinnarps

Als dochteronderneming van Randstad wil AUSY elke dag het verschil maken. Daarom voegt het bedrijf fun en dynamiek toe aan haar vele expertises. Deze unieke blend zagen ze graag vertaald in hun nieuwe kantoorinrichting. Daarvoor deden ze beroep op de diensten van interieurarchitect Gwendy Herremans van ZAFA interieurstudio en van meubelfabrikant Kinnarps.

Nieuwe kantoren aan ‘The Loop’ op de oude Gentse luchthaven

Het nieuwe kantoor van AUSY vind je aan The Loop op het terrein van de voormalige luchthaven van Gent. Dit inspireerde Gwendy Herremans tot een ontwerp dat in dialoog gaat met deze authentieke stadsbuurt.

“Het concept is geïnspireerd door het historische maar ook bruisende en hippe karakter van de stad Gent. Het is een erg dynamische kantoorinrichting door groenintegratie en het gebruik van natuurlijke materialen. De industriële elementen zijn dan weer een knipoog naar de hangars van het vroegere vliegveld en de transportassen waartussen de site van The Loop zich bevindt.


Creatieve en vrolijke kantoorinrichting voor de toekomst

AUSY en Gwendy Herremans klopten aan bij Kinnarps omdat ze zochten naar een partner die het jonge en speelse karakter van het bedrijf volgens het concept kon vertalen in de kantoorinrichting. Daarbij was het noodzakelijk om ook meteen aan de toekomst de denken.

Gwendy Herremans: “Er is een mooie balans tussen de wat sobere werkplekken die rust creëren en de uitvalsbasissen voor besprekingen, creatieve brainstorming of geconcentreerd werk of ontspanning. Dit zijn heuse eye catchers die bijdragen tot een inspirerende en frisse werkomgeving.

Iedereen werkt flexibel en heeft een locker ter beschikking voor persoonlijke spullen. Bovendien hielden we rekening met plaats voor extra werkplekken. In de nieuwe kantoren kunnen 70 extra mensen comfortabel werken zonder dat er structurele ingrepen nodig zijn.”

Ergonomisch design en meubilair dat doet communiceren

De frisse uitstraling van de nieuwe kantoorinrichting valt ontzettend in de smaak. Het design en het moderne, flexibele meubilair nodigen dan ook uit tot samenwerking en creativiteit. Alle medewerkers maken gebruik van individueel instelbare bureaus met ergonomische stoelen zodat ze hun werkplek gemakkelijk kunnen aanpassen. Dit alles maakte de integratie van Randstad Professionals met AUSY, die gepaard ging met de verhuis, gemakkelijker.


Kantoorinrichting met Scandinavisch design als ultieme employer branding

Door te kiezen voor een unieke kantoorinrichting met Scandinavische designmeubelen zet AUSY zijn kantoren ook in als een instrument om medewerkers aan zich te binden en om jonge talenten aan te trekken.

Gwendy Herremans: “In de professionele en stimulerende werkomgeving speelt ook het meubilair van Kinnarps een belangrijke rol. Hun design ondersteunt het op maat van AUSY ontwikkelde concept en tilt het naar een hoger niveau. Dit speelt zonder twijfel mee in het keuzeproces van getalenteerde medewerkers.”

Wil jij ook weten wat Kinnarps voor jouw bedrijf kan betekenen? Contacteer hen dan nu via onderstaand formulier.

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Kinnarps BeLux

Meer weten?

Kinnarps

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Kinnarps BeLux

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials