Accountantskantoor viert 70ste verjaardag met toekomstgerichte verhuis

Partner

Succesvol familiebedrijf heeft nieuwe thuisbasis in Antwerpen

De Antwerpse vestiging van accountancybedrijf Vandelanotte verhuisde recent naar nieuwe kantoren in het bedrijvenpark The Link aan de Posthofbrug 6/4 in Antwerpen. Het bedrijf viert dit jaar zijn 70-jarig bestaan. Het nieuwe kantoor werd in aanwezigheid van de Antwerpse schepen voor mobiliteit Koen Kennis, officieel geopend.

Meer dan 70 jaar geleden opende ‘Mijnheer Roger’ in zijn eentje het accountantskantoor Vandelanotte. De oprichting van het kantoor werd een schot in de roos. De onderneming zou een succesvol familiebedrijf worden met drie generaties aan het roer. Sinds de jaren ’50 werd elk jaar minstens een extra medewerker in dienst genomen. Op vandaag telt het kantoor maar liefst 320 medewerkers. En dat aantal stijgt nog steeds.

Verhuis dringt zich op

Vandelanotte heeft vestigingen in verschillende steden in België om zo hun klanten van dichtbij te kunnen ondersteunen. Door de groei was het kantoor in Deurne (Antwerpen) te klein en verouderd geworden. Een verhuis drong zich op en de nu nieuwe locatie aan de Posthofbrug had een sterke troef: een vlotte bereikbaarheid voor cliënteel én personeel ook zonder de wagen.

Inzetten op bereikbaarheid buiten de auto om

De nieuwe Antwerpse zetel bevindt zich in de omgeving van het treinstation Antwerpen-Berchem, met ook verschillende tramlijnen en de nieuwe fietssnelweg in de buurt. Het promoten van het openbaar vervoer bij zijn personeel en aanbieden van alternatieven voor woon-werkverkeer kadert voor Vandelanotte binnen haar beleid om duurzaam en verantwoord te ondernemen. De onderneming hoopt dat andere bedrijven hun voorbeeld zullen volgen en kiezen voor betere alternatieve bereikbaarheid om de wagen heen.

Meer weten?

Contactinformatie

  • Vandelanotte
    Posthofbrug 6/4
    2600 Berchem
  • +32 3 320 97 97

Ook interessant

Interessante bedrijven