banner-horitzontal.jpg
Accounting & consultingkantoor Moore Stephens wordt Moore

Accounting & consultingkantoor Moore Stephens wordt Moore

Accountancy

Met een nieuwe naam, logo en website wil Moore zich nog meer profileren als een gespecialiseerde accountant van middelgrote en grote (familie)bedrijven.

Voorzitter Peter Verschelden en Hans Cools, de eerste externe CEO in de geschiedenis van Moore Belgium, stelden bij de rebranding de groeiambities op scherp. “De vraag naar onze expertise op maat van middelgrote en grote Belgische bedrijven houdt aan en na enkele jaren van consolidatie is onze structuur klaar voor verdere expansie. Daarom gaan wij voluit voor een nieuw decennium van double digit groei,” aldus Hans Cools, CEO van Moore.

Digitalisering en big data ook haalbaar voor lokale kmo’s

Hiervoor ziet Moore vooral opportuniteiten in de grote uitdagingen waarvoor middelgrote en grote Belgische bedrijven staan op het vlak van veranderende businessmodellen door digitalisering en complexe wetgeving, het omgaan met kansen en bedreigingen van de snel toenemende stroom aan big data en de procesoptimalisatie die hiermee gepaard gaat. “Digitale automatisering en het strategisch inzetten van big data is niet langer uitsluitend weggelegd voor grote internationale spelers, maar ook haalbaar en betaalbaar voor lokale kmo’s. Dit kan echter niet zonder gespecialiseerde begeleiding. Met onze ervaring en kennis van dit type bedrijven kunnen we perfect op deze behoefte inspelen,” zegt Peter Verschelden, voorzitter van Moore Belgium.

Consulting op diverse domeinen

Moore Belgium is in het internationale Moore-netwerk van onafhankelijke kantoren één van de grotere spelers. Dit mede dankzij haar brede waaier aan diensten in de domeinen van accounting, audit, tax & legal services en consulting op het vlak van corporate finance, bedrijfsstrategie, procesoptimalisatie, supply chain en business analytics.

Partners van Moore zijn zelf ondernemers

Vandaag telt Moore Belgium meer dan 400 werknemers, 10 Belgische vestigingen en een internationaal satellietkantoor in Shanghai. Moore trok Hans Cools (ex-Unilever en -Sanoma) aan als CEO. “Wij kiezen bewust voor een strategie en aanbod op maat van lokale middelgrote en grote bedrijven omdat het waarmaken van de droom van een ondernemer de essentie is van ons DNA. Wij delen met onze klanten deze passie voor ondernemen omdat onze partners zelf ondernemers zijn. Moore is niet enkel een advieskantoor, maar voert haar adviezen ook uit. Wij zijn in de eerste plaats een trouwe partner of compagnon de route van onze klanten waarmee we een lange termijn relatie opbouwen. Dat is de basis van ons succes en een  krachtige motor voor nieuwe groei,” besluit Hans Cools.

Lees ook

VANDELANOTTE - Rectangle202003.gif

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven