Artificiële intelligentie doet boekhouders efficiënter werken

Accountancy

De toegenomen regelgeving en snel evoluerende bedrijfseconomische omgeving vereisen een meer proactieve houding van de boekhouder. Maar door de tijd die wordt opgeslorpt door administratie en vaak repetitieve taken is dit niet altijd eenvoudig. Nieuwe software van Syneton zorgt ervoor dat ze efficiënter kunnen werken.

De rol van de boekhouder en accountant is al jarenlang onderhevig aan evolutie. De automatisering van tijdopslorpende, administratieve taken lijkt meer dan ooit een must. Softwarespecialist Syneton lanceert AdminPulse webbased kantoorsoftware. De ingebouwde artificiële intelligentie signaleert proactief taken en deadlines wat de opvolging vergemakkelijkt. Door de efficiëntiewinst kan de accountant zich meer toespitsen op zijn kerntaak: het proactief adviseren van de bedrijfsleider op basis van de boekhoudgegevens.

Veiligheid van data en toegangsrechten

Naast het inhoudelijke, is er ook veel aandacht gespendeerd aan de security van het pakket. Veiligheid van de data en toegangsrechten is een prioriteit. Het platform is gebouwd met technologie die beantwoordt aan de huidige verwachtingen en futureproof is.

Goede reacties

Deze kantoorsoftware werd de afgelopen maanden onder de loep genomen door een testpanel. Een van deze testers is Meryem Hocalar, die zelf een boekhoudkantoor heeft en het pakket een zestal maanden gebruikt: “De gebruiksvriendelijkheid zorgt ervoor dat ik alles onder controle heb. Mooi meegenomen is dat ik enkel betaal voor de functionaliteiten die ik gebruik. Ik heb nu meer tijd om mijn klanten te adviseren. Zij van hun kant lieten me weten dat deze proactieve benadering hen een gerust gevoel gaf.”

Banner kmo insider  - DEF.JPG

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven