Syneton Effect Awards Crowe Spark

Winnaars eerste Syneton Effect Awards gekend

Accountancy

Digitale accountancykantoren in de bloemetjes gezet

Syneton, marktleider inzake praktijkmanagementsoftware voor accountancybedrijven heeft op Sinterklaasdag voor het eerst Syneton Awards uitgereikt. Zeventien finalisten streden voor 5 prijzen.

Overgang naar digitalisering

Met de awards wil Syneton kantoren in de kijker zetten die de overgang gemaakt hebben van de ‘facturen en bonnetjes boekers’ zoals de softwareontwikkelaar ze noemt naar adviesvertrekkers. “We zijn ervan overtuigd dat alle accountantskantoren deze stap moeten zetten en resoluut de kaart moeten trekken van digitalisering en automatisering”, stelt Rudi Cleymans, stichter van Syneton (rechts op de foto).

Concrete digitaliseringsacties

De rode draad doorheen de awards was de bereidheid van de deelnemende accountancykantoren om de stap naar de vernieuwing in de sector daadwerkelijk om te zetten in concrete acties en digitalisering en automatisering te implementeren.

Syneton Effect Awards Vandelanotte
Syneton Effect Awards winnaar Vandelanotte

De winnaars van de eerste Syneton Effect Awards

In de categorie ‘meest efficiënte kantoor’ gingen de awards naar Accountantskantoor Vandelanotte (categorie meer dan 50 medewerkers), naar Accountantskantoor Crowe Spark (categorie 10 tot 50 medewerkers) en naar VP Accountants & belastingconsulenten (categorie minder dan 10 medewerkers).

Syneton Effect Awards VP Accountants & belastingconsulenten
Syneton Effect Awards winnaar VP Accountants & belastingconsulenten

Friedl Dewilde van accountantskantoor Titeca accountancy mag zich  ‘Beste Admin-IS/Admin-Consult gebruiker’ noemen, Barbara Vervoort van accountantskantoor Bofidi overtuigde de jury met ‘de Origineelste Klantgetuigenis’ en Accountantskantoor HLB bleek de ‘Beste Social Media influencer’.

Securitas Academy werd gelauwerd als trouwste Syneton University klant.

Overstap naar automatisering

Syneton hoopt dat de awards ertoe zullen leiden dat sectorgenoten gesensibiliseerd worden om ook de overstap naar automatisering te maken.

Syneton is marktleider in ons land en levert softwarepakketten (Admin-IS en Admin-Consult) toegespitst op het faciliteren van alle aspecten van de bedrijfsvoering en administratie voor accountants, boekhouders en bedrijfsrevisoren. Het kantoorbeheer systeem automatiseert tijdsregistratie, facturatie, contactbeheer, taakopvolging en rapportage. Ruim 80% van de geautomatiseerde accountantskantoren maakt er gebruik van.

Banner kmo insider  - DEF.JPG

Stel een vraag
aan een specialist

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Ook interessant

Interessante bedrijven