CARD Advance: kredietpartner tussen groothandels en kmo’s

Voor talloze Belgische kmo’s is CARD Advance al een vertrouwde kredietpartner. Met flexibele microkredieten staat het ondernemingen toe om in uitdagende tijden een succesvolle doorstart te maken of te blijven ondernemen met passie. Maar CARD Advance wil ook groothandels ondersteunen in hun ambities. Daarom positioneert het bedrijf zich vandaag als een belangrijke schakel in de samenwerking tussen hen en hun klanten. (op de foto: Dwina Winter en Joost Bleijenbergh van CARD Advance)

CARD Advance voor groothandels

Ook groothandels beleven uitdagende tijden. De coronacrisis confronteert hen vaker met klanten die betalingsuitstel vragen omdat ze niet voldoende cashflow hebben om nieuwe waren aan te kopen.

Veel groothandels zijn hier niet langer toe in staat. Voor hen wil CARD Advance een partner zijn, vertellen Dwina Winter, media- en pr-manager, en Joost Bleijenbergh, sales vertegenwoordiger bij CARD Advance.

Dwina Winter: “Steeds meer kmo’s maken gebruik van onze microkredieten om hun toeleveranciers te betalen. Tegelijk stellen we vast dat CARD Advance bij groothandels nog onvoldoende gekend is. Nochtans zijn we vaak wél de degene die ervoor zorgt dat zij kunnen blijven ondernemen. We willen hen dan ook overtuigen van de meerwaarde die microkredieten voor hen kunnen betekenen.”

Laagdrempelige oplossingen van CARD Advance

“Daarom stapt CARD Advance vandaag rechtstreeks naar de groothandels”, vult Joost Bleijenbergh aan.

“Zij moeten weten dat ze klanten die betalingsuitstel vragen, meteen naar ons kunnen doorverwijzen. Zo bieden wij elke partij een laagdrempelige oplossing. Onze microkredieten stellen zowel de zelfstandigen en kmo’s als de groothandels in staat om hun relatie voort te zetten en te blijven ondernemen.”

Win-win voor elke partij

Volgens Dwina Winter creëert CARD Advance zo een win-win situatie voor alle betrokkenen.

“Uiteraard verruimen wij onze markt door ons rechtstreeks te focussen op de groothandels. Maar wij willen er vooral voor zorgen dat de beide partijen kunnen blijven bouwen aan hun ambities én aan hun relaties. De kmo kan blijven ondernemen door dagelijks kleine bedragen af te betalen via de betaalterminal. Bovendien kunnen wij de betaling ook rechtstreeks naar de groothandel doorsturen. Die groothandel hoeft dan ook niet langer op zijn cash te wachten. Dit kan ook al met bedragen vanaf €2000. Zo kunnen beide partijen hun samenwerking zonder problemen en in alle transparantie en vertrouwen voortzetten.”

Oplossingen voor uitdagingen en kansen

“Vooral dat laatste is van groot belang”, benadrukt Joost Bleijenbergh. “CARD Advance is niet de partij die koste wat kost een krediet wil verkopen. Wij willen in de huid kruipen van ondernemers die het vandaag moeilijk hebben of die kansen zien en snel willen schakelen. Wij kunnen een oplossing op maat bieden voor iedereen die bereid is om met ons aan tafel te zitten. Zo zorgen we ervoor dat zowel groothandels als kmo’s samen nog veel moois kunnen realiseren.”

Ben je benieuwd naar wat CARD Advance kan betekenen voor jou en jouw partners? Hier lees je alles over de werkwijze en diensten van het bedrijf. Heb je nog vragen? Neem dan snel contact op via onderstaand formulier.

Lees ook:

Eenvoudige microkredieten voor creatieve ondernemers in crisistijden

Financiering met persoonlijk contact; het recept voor een nieuwe start

Deze contentstory is een samenwerking tussen KMOinsider en Card Advance

Meer weten?

Contactinformatie

Kies een locatie voor meer informatie

  • Card Advance

Ook interessant

Interessante bedrijven

Bekijk de socials