Word ambassadeur van Atradius

Partner

De partners en klanten van Atradius zijn overtuigd van het nut van kredietverzekeringen. 26% onder hen is zo overtuigd dat ze als ambassadeur andere ondernemingen aanraden om samen te werken met Atradius. Wens jij ook ambassadeur te worden? Patrick Van der Avert geeft hier meer toelichting bij het programma en de voordelen.

Het nut van een kredietverzekeraar

Onbetaalde facturen zijn een rem op de cashflow en de groei van elke onderneming. Daarom is het aangeraden ook in jouw bedrijf werk te maken van slim credit management. Met 50 concrete tips en tricks zet Atradius je alvast op weg. Veel ondernemingen doen bovendien beroep op een gespecialiseerde partner voor hun credit management. Het staat namelijk vast dat een goede kredietverzekeraar je behoedt voor heel wat risico’s die wanbetalingen met zich meebrengen.

De partners en klanten van Atradius zijn alvast overtuigd van het nut van kredietverzekeringen. 26% onder hen is zelfs zo overtuigd dat ze ook actief andere ondernemingen aanraden om samen te werken met Atradius. Ze doen dat als echte ambassadeurs. Wens jij ook ambassadeur te worden? Dat is erg makkelijk én voordelig voor jou. Patrick Van der Avert geeft hier alvast meer toelichting bij het programma. Voor wie is het? Wat krijg je als ambassadeur?

“Klanten die uitdragen dat ze graag samenwerken met ons: het gebeurt heel vaak.” – Patrick Van der Avert, marketingmanager van Atradius

Drie groepen ambassadeurs

Patrick Van der Avert ziet drie doelgroepen voor het ambassadeurschap:

  • Verzekeringsmakelaars

Wanneer je als verzekeringsmakelaar partner wordt van Atradius, krijg je in de eerste plaats een uniek kwaliteitsproduct in portefeuille, dat je onderscheidt van je concurrenten. Je wekt vertrouwen bij je cliënteel, want je biedt een middel waarmee zij de cashflow in hun bedrijf beschermen. Zij zullen die dienst vast op prijs stellen. Je profiteert vanaf het begin van de professionele ondersteuning en het advies van een wereldleider in kredietverzekeringen. Als makelaar kan je rekenen op een commissie de jaarpremies die de door jou aangebrachte klanten betalen.

Naast deze makelaars zijn er ook ambassadeurs die hun rol op meer occasionele basis vervullen.

  • Consultants

Een tweede groep zijn consultants, bedrijfsrevisoren of boekhouders: iedereen die samenwerkt en onderhandelt met ondernemers. Patrick Van der Avert omschrijft hen als mensen met “voelsprieten in de markt, die pijnpunten rond wanbetalingen opmerken.” Wanneer je in je adviespraktijk merkt dat een ondernemer een probleem heeft met slechte betalers, kan je hen wijzen op de kredietverzekeringen van Atradius. Wanneer die nieuw aangebrachte klant zijn dossier finaal ondertekent, ontvang je een eenmalige aanbrengcommissie.

  • Bestaande klanten

Ten slotte kunnen ook bestaande klanten van Atradius en hun werknemers de rol van ambassadeur vervullen. Wanneer je bij andere ondernemers klachten hoort over hun cashflow, kan je hen vertellen dat ze zulke problemen kunnen voorkomen met kredietverzekeringen. Wanneer je eenmalig een klant aanlevert, kan je zelf een mooi geschenk uitkiezen of opteren voor een vergoeding.

Patrick Van der Avert vult aan dat bestaande klanten heel wat nieuwe klanten opleveren: “Klanten die uitdragen dat ze graag samenwerken met ons: het gebeurt heel vaak.” Hun ervaringen vormen een krachtige testimonial.

Ben jij makelaar of consultant, of gewoon overtuigd van de meerwaarde van kredietverzekeringen? Word dan vandaag nog ambassadeur van Atradius door het formulier onderaan in te vullen, of je aan te melden via de website. Meer informatie? Contacteer Atradius.

Lees meer:

Meer weten?

Contactinformatie

Ook interessant

Interessante bedrijven

Lees ook